Bir İlişkide Erkekler Daha Kısa Olursa Sorun Olur mu?

Her ne kadar cinsel imalara sebebiyet verse de söz konusu dış görünüş olunca, ona da uyarlanabilecek bir kıvam taşımaktadır. Peki, erkeklerin boylarının kısalığı ne gibi sorunlar yaratabilir?

22.06.2020-15:40 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-13:31) Bir İlişkide Erkekler Daha Kısa Olursa Sorun Olur mu?

İnsanların dış görünüşleri doğuştan gelmiştir. Bunu değiştiremiyorsanız, bununla yaşamayı öğrenmeniz de gerekebilir. Hele ki, erkek arkadaşımın boyu benden kısa gibi derde takılmışsanız; onu sündürmeniz, ensesinden çekip boyunu uzatmanız asla mümkün değildir. Onu ya öyle kabul edecek ya bu duruma takmamayı öğrenecek ya da ondan ayrılmanız gerekecektir.

ERKEKLERİN BOYLARININ KISALIĞI NE GİBİ SORUNLAR YARATABİLİR?

Bizler ilişkilerde bilinç dışı seçimler yaptığımız için, insanları kategorize etmediğimizi söylesek de içten içe onları ayırırız. Hatta, günümüzde o kadar çok insanla karşılaşırız ki, bir seçenek diğerinin üstünü kısa sürede çizmemize bile sebep olabilir.

Erkek arkadaşımın boyu benden kısa diye düşünüyorsanız, bundan memnun olup olmadığınızı kendinize gerçekten sormalısınız. Arkadaşlarınız ve çevreniz mi sizi dolduruşa getiriyor, yoksa beğendiğiniz başka biri mi var? Genelde, kadınlar iki erkek arasında kaldıklarında, bir erkek ağır bastığı için, öbürünün özellikleri onun gözüne batmaya başlar. Böyle bir ihtimal varsa, hemen seçim yapmanızı, hayatınızdaki insanı da yok yere üzmemenizi tavsiye ederiz. Rol yaparak bir ilişkiyi sürdürmek sağlıklı değildir.

Hayatınızda sadece o varsa ve sürekli erkek arkadaşımın boyu benden kısa, erkek arkadaşımın boyu benden niye kısa, ben niye ondan uzunum vb. takıntılar geliştirdiyseniz, onunla ilişkinizin sürüp sürmeyeceği noktasında ciddi bir seçim yapmalısınız. İlişki bir hayıflanma noktası, bir oyun tahtası değildir.

ERKEKLERİN BOYLARI UZAR MI?

Erkek arkadaşınız ergenlik dönemindeyse, gelişimi sürdüğü için boyu uzayacaktır. Keza, sizin boyunuz da ondan biraz uzunsa, bir süre sonra sizinki duracaktır. Kadınların vücut gelişimleri bir yerde yavaşlarken, erkeklerinki giderek hızlanır.

Eğer, erkek arkadaşınız belli bir yaşın üstündeyse, yapacak bir şeyiniz yok. Boyuna takılmamayı öğrenmeli; onda başka güzellikleri keşfetmeye çalışmalısınız. Çünkü, boy meselesi kilo gibi sürekli, bir anda veya kolayca değişecek bir faktör değildir.

ERKEK ALGINIZI GÖZDEN Mİ GEÇİRMELİSİNİZ?

Erkek arkadaşımın boyu benden kısa diyorsanız, bunu iyice düşünmelisiniz. Onunla ilk tanıştığınızda da bu durum size rahatsızlık vermiş miydi?

Nitekim, boy saklanabilecek bir şey olmadığı için, onunla karşılaştığınız anda aldığınız elektrik belirleyici olacaktır. Ne uzun boylu erkekler vardır ki, odun gibidirler; lakin, ne kısa boylu erkekler vardır ki, vazgeçilmezdirler.

Konuyu sakince, gerekirse sevgilinizi dışarıdan gözlemleyerek ve onun hakkındaki duygularınızı kâğıda dökerek de çözmeye çalışmanızı salık veririz.

Kendi iyiliğinizi düşünmek ve kalp kırmamak için, bir iletişimi sürdürme kararlılığını kendinizde görüp görmediğinizi de net şekilde ortaya dökebilme cesaretini edinmeniz önemlidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal