İlişkilerde Sık Sık Neden Ayrılık Yaşarız?

Varlığı ayrı yokluğu ayrı dert olan aşkın peşini asla bırakmayız. Beraberinde bazen acı da getirse sevdiğimize sıkı sıkı tutunma ihtiyacı duyarız. Bazı ilişkiler dönem dönem çıkmaza girer ver ayrılık yaşanır. Peki ilişkilerde sık sık ayrılık yaşanmasının nedeni nedir gelin birlikte bakalım.

02.11.2019-13:05 - (Son Güncelleme: 02.11.2019-12:46)

Bazen bizim yüzümüzden bazen bizim dışımızda, yaşadığımız ilişki lle ilgili sorunlar yaşayabiliriz. Çiftleri ayrılığa götüren nedenleri sizin için derledik.

AYRILIĞIN ALTINDA YATAN NEDENLER

Kendilerini ifade etmekte zorlanırlar 

Aşkınızı itiraf edeceğiniz anda boğazınızın düğümlenmesi çok doğaldır. Dürüst olmak için savunmasızlığı kabullenin sonuçlar sizi şaşırtabilir. Partnerinizin anlamak zorunluluğu yok; dışavurumcu olun, kalpten gelen kalbe mutlaka değer. Birini seviyorsanız, bunu olduğu şekliyle ifade etmeye çalışın.

Sevgi ile merhameti karıştırırlar 

Duygusal yapıda olmak aynı zamanda hem zor hem zayıflıktır. Birisi size acıklı bir hikaye anlatırsa, üzülmeye meyledersiniz. Bu insanı sevebilirsiniz de fakat kendinizi doğru anladığınızdan emin olun. Merhamet ve sevgi ikisi farklı duygulardır.

Sabit fikirlidirler 

Zihin haritaları, yaşam paradokslarının farkına varmak için yeniden düzenlenmelidir. Sabit fikir ilişkilerde istenmeyen durumlara neden olur. Bu tür kişiler ilişki yaşamakta zorlanır çünkü kendi burunlarının dikine gitmekten gerçekleri göremezler.

Boş kalplerini doldurmaya çalışırlar 

Öncelikle kendinizi sevmeli, sonra sevginizi paylaşmayı denemelisiniz. Boş kalpler koşulludur, dolu olanlar ise koşulsuz sever.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal