Bir Grup Daha Aşılanıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamada öncelik verilen bir grubun daha aşılanmasına başlandığını duyurdu.

27.05.2021-12:22 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-12:55)

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılama ile ilgili bir açıklama yaparak, aşı olacaklara bir grubun daha eklendiğini duyurdu. Bakan Koca:

''Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. Bu güce güvenin.''

Geçtiğimiz günlerde BİoNTech-Pfizer'in CEO'su Uğur Şahin Türkiye'ye gelmiş, Sağlık Bakanı ile yapılan kabine toplantısına katılmıştı. Toplantı ardından açıklama yapan BİoNTech-Pfizer'in CEO'su Uğur Şahin: Türkiye’nin aşılama çalışmalarına önemli bir katkı yapabildiğimiz için minnettarız” ifadelerini kullanmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise ''BioNTech ile Haziran'da 30 milyon, Temmuz, Ağustos ve Eylül'de de ciddi bir miktarın anlaşması yapıldı'' demişti. Aşı sevkiyatları devam ederken, aşılama yaşı da düşmeye başladı. Bakan Koca'nın yaptığı açıklamayla bir grubun daha aşılanmaya başlayacağı haberi, sevkiyatlarla birlikte aşılamanın hız konusunda bir ivme kazandığını gösterdi.

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Aşı randevusu e-Nabız veya MHRS üzerinden alınabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal