Bir görevlinin omzunda şarkı söyleyen Gülşen hakkında Alişan'dan herkesi şaşırtan yorum geldi

Ünlü şarkıcı Alişan uğradığı linçler ve gündemden düşmeyen Gülşen hakkında basın mensuplarına konuştu. İşte habere ilişkin o detaylar...

26.04.2022-12:01 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-12:01)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son zamanlarda sosyal medyadaki paylaşımları ve eşi Buse Varol'la olan ilişkisi nedeniyle gündemden düşmeyen Alişan, önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından üç yaşındaki oğlu Burak'ı paylaşan ünlü şarkıcı, not olarak da; ''Survivor’ı masaj yaptırmadan izleyemez'' yazmıştı. Küçük oğlunun masaj yaptırılarak Survivor'ı izlemesi olay olurken, sosyal medya da ayağa kalktı. Ünlü şarkıcının takipçileri Alişan'ın bu hareketini şımarıklık olarak algılayıp eleştiri yağmuruna tutunca ünlü şarkıcı da konuya ilişkin bir açıklama yapmak durumunda kalmıştı. 2.sayfa isimli magazin programına bağlanan Alişan; ''Fizyoterapist bize geldi. Burak ‘Ben de masaj istiyorum’ diye tutturdu. Sadece fotoğraf çektim'' şeklinde kendini ifade etti.

Alişan'dan Gülşen açıklaması

Ünlü şarkıcı samimi açıklamalarda bulundu

Alişan'ın konuya ilişkin açıklama yapmasına rağmen ortalık sakinleşmeyince bu kez de ünlü şarkıcı; ''Oğlum sadece ısrar etti diye, yapılıyor gibi gösterip fotoğrafını çekip paylaştım. Maşallah, Afrikada'daki çocuklardan tutun da, Ukrayna'daki çocuklara, oradan da ülkemizdeki sorunlara kadar gitmiş yazdıklarınız... Beddualar, küfürler hakaretler de cabası... 26 yıldır çalışıp, yüzlerce bölüm dizi çeken, binlerce konser veren, TV programları yapan birisi olarak 300 TL ödeyip masaj yaptırmam ne garip değil mi? Ne kadar lüks değil mi? Vah vah vah... Alişan oğluna masaj yaptırmış! Yazıklar olsun bana nasıl böyle bir şey yaptım!'' diyerek isyan etmişti. Önceki gün oğluyla birlikte kameralara yansıyan ünlü şarkıcı spor kıyafeti ve terlikleriyle dikkat çekti. Alişan; ''Nasıl olmuşum? Bakın terliklerim Berkay style'' diyerek arkadaşına takıldı. 

Alişan: Linç artık bana antibiyotik gibi 

Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden ünlü şarkıcı Alişan, bayram konseri hazırlıklarına ilişkin konuşarak; ''Bayram konserlerine hazırlıklar başladı. Yaz konserlerimde bütün günlerim doldu diyebilirim'' dedi. Geçtiğimiz günlerde Gülşen'in konserde bir görevlinin omzuna çıkıp şarkı söylemesi sorulduğunda ise Alişan; ''Ben o işlere hiç girmek istemiyorum. Burası demokratik bir ülke. Herkes istediği gibi giyinip istediği şarkıyı söyleyebilir. Sonuçta önemli olan ne olursa olsun sahneye çıkıp doldurması. Hayranları onu yadırgamıyor, eşi yadırgamıyor. O yüzden hiç kimseye bir şey demek düşmez'' dedi. Gelen eleştiriler hakkında da konuşan şarkıcı; ''Ne diyebilirim ki? Zaten altı ayda bir linç yiyorum. Linç artık bana antibiyotik gibi, serum gibi geliyor. 'Bir linç yiyeyim de kendime geleyim' durumuna getirdiler beni sağ olsunlar'' diyerek konuya son noktayı koydu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal