Bir Dilek Tut filmi konusu ve oyuncuları

2022 yılının aile filmleri arasında yer alan Bir Dilek Tut filminin konusu ve oyuncuları film severler tarafından merak ediliyor. Bir Dilek Tut filmi konusu ve oyuncuları hakkında merak edilenler haberimizde...

26.05.2022-09:46 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-09:46) Bir Dilek Tut filmi konusu ve oyuncuları

Bir aile filmi olarak 8 Nisan 2022 tarihinde duyurulan Bir Dilek Tut filmi son günlerde film severlerin gündemine giren yapımlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Mete Akkuş’un, senaristliğini ise yine Mete Akkuş ile beraber Avni Tuna Dilligil’in yaptığı Bir Dilek Tut filminin konusu ve oyuncuları filmi izlemek isteyenler tarafından arama motorları üzerinden araştırılıyor.

Bir Dilek Tut filmi konusu nedir?

Bir Dilek Tut filmi ailesinin taşınmasını engellemeye çalışan küçük bir kız çocuğunun hikayesi üzerine kuruludur. Henüz küçük bir çocuk olan Kaan’ın mutlu hayatı bir gün ailesinin İstanbul’a taşınmaya karar vermesi ile beraber adeta alt üst olur. Arkadaşlarını ve çok sevdiği kürek takımını bırakmak istemeyen Kaan, bu karar üzerine oldukça üzülür. Ailesinin taşınmasını engellemenin bir yolunu arayan Kaan, çareyi teyzesinin hediye ettiği kitapta bulur. Kaan, “Bir Dilek Tut” adındaki kitap sayesinde hayatının değişmesine neden olacak, iyi kalpliliğin tılsımını keşfeder. Kitap sayesinde Kaan, bambaşka bir dünyanın kapılarını aralar.

Bir Dilek Tut film

Bir Dilek Tut filmi oyuncuları kimlerdir?

2022 yılı bir aile yapımı olan Bir Dilek Tut filminin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Altan Erkekli – Süleyman Karakteri

Vildan Atasever – Nermin Karakteri

Ihsan Berk Aydin – Berke Karakteri

Ceren Reis – Su Karakteri

Melisa Giz Cengiz – Meryem Karakteri

Arda Kalayci – İlhan Karakteri

Yusuf Kemal Kılkıç – Hasan Karakteri

Melis Kara – Zeynep Karakteri

Özer Tuncer – Recep Karakteri

Gün Akıncı

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal