Bim soğuk baklava fiyatları

BİM birçok ürünü marketler zincirinde daha uygun fiyata satmasıyla bilinmektedir. BİM'de satılan soğuk baklava ise bu tatlıyı sevenlerin dikkatini çekmektedir. Fiyat ve tat olarak nasıl olduğu merak edilmektedir.

12.04.2022-16:55 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-16:55) Bim soğuk baklava fiyatları

Günden güne fiyatların zamlardan dolayı değişmesi ile beraber artık insanlar fiyat listelerine de güvenemez oldu. BİM soğuk baklava listesini ise güncel olarak her hafta hazırlayarak sunmaktayız. Bu açıdan listenin güvenilir listelerden olduğunu söylemek mümkün. Soğuk baklavanın sevilen bir tatlı olması ise bu konunun araştırılmasını da artırıyor.

BİM soğuk baklava fiyatı güncel mi?

Bu liste için ilgili firmanın konu ile ilgili hizmet veren birimlerinden faydalanıldı. Bu açıdan listenin güncel ve güvenilir olduğunu belirtmek gerekir. Bununla beraber ise listeler haftalık süreçler içerisinde değişime göre güncellenmektedir.

bim soğuk baklava

BİM soğuk baklava fiyatı

Bu listemiz sayesinde markete kadar yorulmadan buradan fiyatlara ulaşabilir almaya gitmek için böylece karar verebilirsiniz. Bu fiyat listesinin haftalık olarak güncellemesini hatırlatmakla beraber bunun yanında döviz kurunda yaşanan hareketlilik sebebiyle bazen anlık olan değişimleri yansıtamamaktayız. Soğuk baklava fiyatları ise;

-BİM dondurulmuş soğuk baklava, 32,90 TL

-Aslı soğuk baklava, 32,90 TL

Bu paylaşılan liste BİM'in konu ile ilgili bilgi veren kanallarından alınmıştır ve güncel olarak sizlerle paylaşılmaya devam edecektir. Diğer ürün fiyatları ve soğuk baklava fiyatını en doğru biçimde öğrenmek istersiniz market reyonlarından öğrenebilirsiniz.

Soğuk baklava da neye dikkat etmek gerekir?

Aldığınız soğuk baklava da ilk olarak ürünün paketinin üzerindeki son kullanma tarihine dikkat etmeniz gerekir. Bunu kontrol edin. Sizin ve ailenizin sağlığı için bunu kontrol ederek gıda ürünlerini almanız yerinde olacaktır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal