Bim indirimli aktüel ürünler kataloğu: Bim 19 Nisan aktüel ürünler indirimli fiyat broşürü

En büyük zincir market zincirlerinden biri olan Bim, indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayınlandı. Çok sayıda indirimli ürün ise Bim 19 Nisan aktüel ürünler kataloğunun yayınlanmasıyla birlikte raflarda yerini almaya hazırlanıyor. İşte, Bim 19 Nisan aktüel ürünler indirimli fiyat broşürü

11.04.2022-12:54 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-12:54) Bim indirimli aktüel ürünler kataloğu: Bim 19 Nisan aktüel ürünler indirimli fiyat broşürü

Bim marketler zinciri, düzenli olarak her hafta gerçekleştirdiği indirimli aktüel ürünler ile ilgili 19 Nisan tarihli kataloğunu yayınladı. Kataloğun yayınlanmasıyla birlikte çok sayıda ürün, alıcısını beklemeye başladı. Peki, Bim'in 19 Nisan günü indirimli ürünlerinde neler var?

Bim 19 Nisan aktüel ürünler indirimli fiyat broşürü

Bim 19 Nisan aktüel ürünler indirimli fiyat broşürü

Bim'in 19 Nisan tarihinden itibaren indirimli olarak sunacağı ürünler arasında beyaz, tam yağlı süzme peynirlerin yanı sıra zeytinyağlı ton balığı, ıspanaklı mozarellalı dolgulu piliç kroket ve tütsülenmiş piliç mini jumbo sosisler bulunuyor. Ayrıca, çifte kavrulmuş tahin, keçiboynuzu özü ve çiçek balı haricinde ızgara zeytinler ve marmelat çeşitleri de indirimli olarak müşterilere sunulacak. Tahıl gevreği, yulaf ezmesi, vitaminli çikolatalı toz içecekler dışından meyve barı, karışık meyve nektarları ve ilikli kemik sulu bebek mamasının da 19 Nisan kataloğunda indirimli olarak bulunduğu görülürken dondurulmuş patatesten ballı yer fıstıklı mısır çerezine, patlayan şekerli sütlü çikolatadan, kremalı kornet gofretlere kadar çok sayıda ürünün de aktüel ürünler listesinde satışa sunulacağı anlaşıldı. 

19 Nisan Bim kataloğunda ayrıca, antep fıstıklı kremalı gofret, karamelli krema dolgulu kek ve bilezikli emzik şekerlerin yanı sıra büyük beden sütyenlerin dantelli atletlerin ve toparlayıcı çeşitlerinin de listeye eklendiği aktarıldı. İndirimli ürünlerde ayrıca ön fermuar detaylı sütyen ve dantelli bralet çeşitleri ile birlikte sporcu büstiyerleri ve boto likralı kadın atletleri de listede yerini aldı.

Bim indirimli aktüel ürünler kataloğu

Bim indirimli aktüel ürünler kataloğu

Bim indirimli aktüel ürünler kataloğu


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal