Bikinili Haliyle Parka Giden Serel Yereli Pozlarıyla Tepki Çekti!

Oyuncu olarak başladığı kariyerinde müziğe yönelen ve uzun süredir İngiltere'de yaşayan Serel Yereli, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Bikinili haliyle parka giden Yereli, gündeme yine bomba gibi düştü.

19.07.2021-13:32 - (Son Güncelleme: 19.07.2021-14:38)

Yaşamını İngiltere'nin başkenti Londra'da sürdüren genç oyuncu Serel Yereli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine geliyor. Tarzıyla dikkat çeken 25 yaşındaki güzel, dün güzel havada parka çıktı. Yeşilliklere uzanan yereli, bir ara çimlerin üzerinde güneşin keyfini çıkardı.

BİKİNİSİYLE PARKTA POZ VERDİ

Güzel havaları fırsat bilip sık sık parka giden Serel Yereli'nin bikini pozu takipçilerini büyüledi. Parka bikinili giden güzel oyuncunun paylaşımı, çok sayıda beğeni ve yorum aldı. 25 yaşındaki oyuncu, paylaşımına 'Küçük dünyamızda müzik güneştir' notunu düştü.


'SİZDEN KORKAN SİZİN GİBİ OLSUN'

Serel Yereli, geçtiğimiz yıl yayınladığı bir fotoğrafa gelen yorumlardan sonra ayna karşısına geçmiş ve yeni pozlarını yayınlamıştı. 25 yaşındaki oyuncu, siyah bikinili fotoğrafına, 'Artık tamamen saldım. Zamanında neyden çekinmişim? Sizden korkan sizin gibi olsun! Beğendim koyuyorum; çıplak, giyinik, canım nasıl isterse' notunu düştü.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal