Serel Yereli İsyan Etti! Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Serel Yereli isyan etti. İngiltere'de yaşayan Yereli kendisi hakkında yapılan kötü yorumlara dayanamayıp tepki gösterdi.

17.07.2021-12:11 - (Son Güncelleme: 17.07.2021-12:11)

Londra'da yaşayan ve yaptığı her paylaşımla gündem olan oyuncu Serel Yereli, bu kez tecavüz açıklamasıyla adından söz ettirdi. 25 yaşındaki oyuncu, kendisi hakkında yapılan yorumlara 'Sinirim kişisel değil. Sinirim bu mantaliteye bu başlıkları yazacak gücü veren tecavüz kültürünün altında hayatları mahvolan binlerce kız çocuğu için' diyerek cevap verdi.

TECAVÜZ AÇIKLAMASI

Bikinisiyle poz veren Serel Yereli'ye 'Hiç giymesen de olurmuş' ve 'Biraz edep yahu!' tarzında yapılan yorumlar yapıldı. Eleştirilere yanıt veren Yereli, 'Sinirim kişisel değil. Sinirim bu mantaliteye bu başlıkları yazacak gücü veren tecavüz kültürünün altında hayatları mahvolan binlerce kız çocuğu için' dedi.


TAKİPÇİSİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Serel Yereli, geçtiğimiz yıllarda bir takipçisinin, 'Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın?' sorusuna 'Yalan yok, isterdim. Ama baya straightim (düz), erkekler dozunda iletişime geçildiğinde iyi yani, sıkıntı yok. Farklıyız biz tabii baya ama onlarda insan sonuçta' cevabını vermişti.

ŞAŞIRTAN İTİRAF

Takipçisinin bakirelik sorununa da cevap veren Serel Yereli, 'Evet desem inanacak mısın? sadece soruyorum' ifadelerini kullanmıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal