Beyonce, Meghan Markle'a Teşekkür Etti

Beyonce, verdiği bir röportajda İngiliz Kraliyet Ailesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Meghan Markle'a destek oldu.

10.03.2021-17:35 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-17:35) Beyonce, Meghan Markle'a Teşekkür Etti

Meghan Markle, eşi Prens Harry ile birlikte ABD'li ünlü televizyoncu Oprah Wnfrey'e röportaj verdi. İngiliz Kraliyet Ailesi hakkında konuşan ikilinin açıklamaları dünya basınında büyük ses getirdi.

IRKÇILIĞA UĞRADIĞINI AÇIKLADI

Siyahi bir anne ve beyaz bir babanın kızı olan Meghan Markle, hamilelik sürecinde ırkçılığa uğradığını belirterek şunları söyledi: ‘Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı’

GALADAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Bunun üzerine Meghan Markle'a ilk destek dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce’den geldi. Beyonce, 'The Lion King' filminin 2019'da Londra'da yapılan galasında Markle ve Prens Harry ile çekilen bir pozunu sosyal medyada yayınladı. 

‘TEŞEKKÜRLER MEGHAN’

Ünlü şarkıcı, paylaşımının altına ‘Cesaretin ve liderliğin için teşekkürler Meghan. Hepimiz senden güç ve ilham alıyoruz’ notunu ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal