Ramo Bu Akşam Neden Yok?

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo hayranlarının yüreğini ağzına getirdi. Ramo dizisi bu akşam neden yayınlanmıyor? Bu akşamın yayın akışında Ramo neden yok?

10.03.2021-16:16 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-16:16) Ramo Bu Akşam Neden Yok?

Başrollerinde; Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Dizinin neden yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. 

RAMO BU AKŞAM NEDEN YAYINLANMAYACAK

Show TV’nin sevilen yapımı Ramo’da heyecanlı bir bölüm ardından bu hafta ekrana gelmeyecek. Ramo'nun bu hafta ekrana gelecek olan bölümünde neler olacağı merak ile beklenmekteydi. Show TV yayın akışında yer alan bilgilere göre bu hafta Ramo yeni bölümü ile ekranlarda olmayacak.

Herkesin merak ile beklediği Ramo 36.yeni bölüm neden yok ve yeni bölüm ne zaman yayınlanacak soruları gündem oldu. Başarılı oyuncu Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrolleri paylaştığı Ramo neden yok en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 

Ramo dizisini sevenler için üzücü bir haber geldi. Merakla Ramo 36. bölümü beklenirken, Ramo dizisine Show TV'nin haftalık yayın akışında yer verilmedi.  tv100'den Birsen Altuntaş'ın yazısına göre, Ramo dizisinin setinde koronavirüs riski olduğu için dizi bu hafta yayınlanamayacak. Show TV'de Ramo 36. bölüm yerine yayın akışında yer almakta olan, Güldür Güldür Show ekrana gelecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal