Beyaz Saray Açıkladı! Trump Coronavirüs Testi Yaptırmıyor mu?

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın şu ana kadar coronavirüs testi yaptırmadığı duyurdu.

10.03.2020-08:07 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-10:34)  Beyaz Saray Açıkladı! Trump Coronavirüs Testi Yaptırmıyor mu?

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın şu ana kadar coronavirüs testi yaptırmadığı duyurdu.

Beyaz Saray, testi gerektirecek bir durumun söz konusu olmamasından ötürü, ABD Başkanı Donald Trump'ın şu ana kadar coronavirüs testi yaptırmadığını dile getirdi.

DONALD TUMP'UN VİRÜS KAPMA İHTİMALİ

Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham, coronavirüs bulaşma ihtimali olan birçok yerde olması nedeniyle "virüs kapmış olabileceği" gündeme yansıyan Donald Trump'ın durumuna yönelik bir yazılı açıklamada bulundu.

Grisham, söz konusu açıklamada "Başkan COVID-19 testi yaptırmadı çünkü ne virüs taşıdığı teyitli hastalarla uzun süre teması oldu, ne de kendisinde herhangi bir semptom bulunmaktadır. Başkan Trump'ın sağlığı harika durumdadır ve özel doktoru onun durumunu yakından takip etmektedir."cümlelerine yer verdi

"ACABA TRUMP VEYA PENCE VİRÜS KAPMIŞ OLABİLİR Mİ?” TARTIŞMASI

Amerikan basını, Trump ile Başkan Yardımcısı Mike Pence'in son 10 gün içerisinde dahil olduğu birçok programda daha sonra coronavirüs taşıdığı bildirilen kişilerin bulunmasından sonra "acaba Trump veya Pence virüs kapmış olabilir mi?" sorusunu tartışıyor

ABD'nin Maryland eyaletinde 29 Şubat'ta organize edilen Muhafazakarlar Siyasi Eylem Konferansı'nda Trump ile Pence yer almıştı.

Toplantıyı gerçekleştiren Amerikan Muhafazakarlar Birliği, programın ardından yaptığı açıklamada, bahsi geçen konferansa bulunan bir kişiye coronavirüs teşhisi konulduğunu fakat hastanın Trump ve Pence ile hiçbir temas kurmadığı dile getirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal