Bestemsu Özdemir ile Yağız İzgül Aşkı Belgelendi: El Ele Görüntülendiler

Bir süredir aralarında aşk iddiaları olan Bestemsu Özdemir ile ünlü şef Yağız İzgül aşkı, çiftin el ele yakalanması ile belgelendi.

05.10.2021-19:06 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-18:23) Bestemsu Özdemir ile Yağız İzgül Aşkı Belgelendi: El Ele Görüntülendiler

Aralarında aşk dedikoduları çıkan Bestemsu Özdemir ile ünlü şef Yağız İzgül çifti, bir mekan çıkışı el ele magazincilere yakalandı. İkilinin görüntülenmesinin ardından konuşan Özdemir, ‘Arkadaşlar daha sonra detaylı bir açıklama yapacağız’ dedi. 

BESTEMSU ÖZDEMİR İLE YAĞIZ İZGÜL AŞKI BELGELENDİ

Habertürk'te yer alan habere göre, güzel oyuncu Özdemir, geçtiğimiz gün sevgilisi Yağız İzgül ile Levent'teki bir mekana girerken kameralara yakalandı. Taze aşıklar, gazetecileri karşılarında görünce şaşırdı.

AÇIKLAMA YAPACAĞIZ

Magazincileri karşılarında gören ünlü çift, muhabirlerin ısrarlı sorularının üzerine, ‘Arkadaşlar daha sonra detaylı bir açıklama yapacağız’ şeklinde konuştu. 

bestemsu özdemir

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM

Daha önceki ir röportajında samimi açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Bestemsu Özdemir, muhabirlerin evlilik düşünüyor musunuz? Sorusunun üzerine, anne olmak istediğini belirterek, ‘Evlenmek tabii ki istiyorum. Çocuk sahibi olmak, bir aile sahibi olmak istiyorum. Şu an hayatımda kimse yok. Tamamen iş odaklıyım’ şeklinde konuşmuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal