Bestemsu Özdemir Nereli?

Türk televizyon ekranlarında sık sık yüzünü görmeye alıştığımız Bestemsu Özdemir, ülkenin genç ve parlak oyuncularından biridir. Peki, Bestemsu Özdemir kimdir? Bestemsu Özdemir nereli? İşte yanıtı...

16.07.2020-12:59 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-12:57) Bestemsu Özdemir Nereli?

Oyunculuk performansını ilk kez Sakarya Fırat dizisinde izleme şansı bulduğumuz güzel oyuncu, bundan sonra daha pek çok projede yer alarak kamera karşısına geçmiştir. 1.74 boyu ve düzgün fiziği ile de dikkat çekmektedir. Peki Bestemsu Özdemir nereli? İstanbullu.

Bestemsu Özdemir Hayatı

Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bestemsu Özdemir’in anne ve babası, o henüz iki yaşındayken boşanmıştır. Bu sebeple bir süre bir süre anneannesi ve dedesinin yanında Ankara’da yaşamıştır. Lise öğrenimini İstanbul Özel Saint Benoit Fransız Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nden mezun olmuştur. Bu bölüme ikincilik ile girmiştir. Lise döneminde bir ajansa yazılmış ve modellik yapmıştır. Bu sırada tanıştığı menajer Cem Tatlıtuğ sayesinde, modelliği bıraktıktan sonra oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

Bestemsu Özdemir resim ve el sanatları ve tasarım alanlarına oldukça düşkündür. Uzun süre çizim dersleri almış, Mahir Güven’in atölyesine kaydolup karakalem ve yağlı boya çalışmaları yapmıştır. Aslında başlangıçta mimar Sinan Üniversitesi Mücevher Tasarımı Bölümü’ne hazırlanan Özdemir, bu bölümün kapanmasıyla, çok kısa bir sürede yeni bir portfolyo hazırlayarak moda tasarım okumaya başlamıştır. Sanatın hemen her alanına ilgi duyan güzel oyuncu, resim yapmanın yanında heykel sanatına da merak salmış, bu alanda da çalışmalar yapmıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde almaya başladığı moda tasarım eğitiminin bir kısmını New York’taki Fashion Institute of Technology ‘de devam ettirmiştir. En büyük hayali, İtalya ve Türkiye’de olmak üzere iki yerde evinin olması ve bu evlerin bahçelerinde resim ve heykel atölyesi oluşturabilmektir.

Bestemsu Özdemir Kariyeri

Modellik ile başladığı kariyerine oyunculuk ile devam etmekte olan Bestemsu Özdemir, şu an Kıvanç Tatlıtuğ’un abisi Cem Tatlıtuğ’un oyunculuk ajansı ile anlaşmalı olarak çalışmaktadır.
Mavi Jeans markasının Kıvanç Tatlıtuğ’dan önceki reklam yüzü olmuştur. Sonrasında ünlü Mısırlı sanatçı Mohamed Hamaki’nin klibinde oynamıştır.

2014 senesinde ise ‘Kara Para Aşk’ dizisinde Nilüfer karakterine hayat vermiş, Engin Akyürek, Tuğba Büyüküstün, Erkan Can, Nebahat Çehre, Aytaç Arman gibi ünlü oyuncularla çalışma fırsatı yakalamıştır.

2016’da ‘Biz Size Döneriz’ isimli sinema filminde rol almış, yine aynı sene, yüksek reytingleriyle ünlü ‘İçerde’ dizisinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Rıza Kocaoğlu, gibi önemli oyuncularla birlikte çalışmıştır.

2017 yılında, ‘Kırlangıç Fırtınası’ ve 2018’de ise ‘Ege’nin Hamsisi’ dizilerinin önemli karakterlerini canlandırmıştır.

Oynadığı Dizi ve Filmler

- Güvercin: İpek, TV Dizisi, 2019
- Ege’nin Hamsisi: TV Dizisi, 2018
- Baba Nerdesin Kayboldum: Fulya, Sinema Filmi, 2018
- Meryem: Beliz, TV Dizisi, 2017
- Kırlangıç Fırtınası: TV Dizisi, 2017
- Dünyanın En Güzel Kokusu II : Sinema Filmi, 2017
- İçerde: TV Dizisi, 2016
- Biz Size Döneriz: Defne, Sinema Filmi, 2016
- Tabula Rosa: Rosa, Sinema Filmi, 2015
- Analar ve Anneler: Sevgi, TV Dizisi, 2015
- Kara Para Aşk: Nilüfer Denzer, TV Dizisi, 2014
- İstanbul Hatırası: Sultan, TV Dizisi, 2012
- Araf Zamanı: TV Dizisi, 2012
- Sakarya Fırat: Melike, TV Dizisi, 2012

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal