Beşiktaş'tan, Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz kulübe veda etti!

Beşiktaş'tan İskoç ekibi Rangers'a transfer olacak Rıdvan Yılmaz'dan ayrılığı ile ilgili duygusal açıklamalar geldi. Transferinin açıklanması sonrasında genç oyuncunun açıklamaları oldukça dikkat çekti.

23.07.2022-14:51 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-15:21)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın genç yeteneği Rıdvan Yılmaz'ın hangi takıma transfer olacağı uzun süredir büyük merak konusu haline gelmişti. Son yaşanan gelişmeler doğrultusunda ise oyuncunun İskoç ekibi Rangers'a transferi kesinleşti. Yıldız isimden transferi sonrasında ise oldukça çarpıcı sözler geldi.

Söylediği sözler gündem oldu

Futbolcu Beşiktaş'tan ayrılığı sonrasında, 'Çok mutluyum öncelikle, şimdi takım arkadaşlarımla vedalaştım. Hayalimi gerçekleştiriyorum Her zaman bir hayalim vardı. Bu kulübe para kazandırarak gitmek gibi bir hayalim vardı. Şimdi onu gerçekleştirdim. Tabi 13 yıldan beri Beşiktaş'ın hem altyapısında hem de A takımında bu formayı gururla taşıdım. Gitmek tabi ki üzüyor ama Beşiktaş camiasını Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek için gittiğimi herkes bilsin.'

'Bu forma altında antrenmana ve maça çıktığımda hiçbir zaman kafamda başka bir takım olmadı. Transferler çok yazıldı çizildi. Çok takım konuşuldu ama ben her zaman Beşiktaş forması altında Beşiktaş'ın ağırlığını bilerek hareket ettim. Tabi ki Frankfurt yazıldı ama Rangers oldu. Avrupa kupasında final oynayan 2 takım beni istedi. Burası nasipmiş.' ifadelerine yer verdi.


Sağlık kontrollerinden geçecek

Genç yeteneğin kısa süre içerisinde İskoçya'ya giderek Ranfers için sağlık kontrollerindne geçmesi ve sonrasında resmi sözleşmeye imza atması beklenmekte. Oyuncunun transferi ile ilgili gelişmeler gerek Türk futbolseverler tarafından gerek yurt dışında büyük bir merakla takip edilmekte. Futbolcunun önce Frankfurt'a transferi konuşulmuştu fakat o dönem son anda yaşanan pürüzler sonrası transfer gerçekleşmemişti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal