Beşiktaş'tan ayrılan Alex Teixeira'yı Palmeiras ve Corinthians transfer etmek istiyor!

Beşiktaş'tan sözleşmesi karşılıklı feshedilerek ayrılan Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sambacı oyuncuyu Palmeiras ve Corinthians'ın transfer etmek istediği öğrenildi.

04.07.2022-10:14 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-10:25)

Siyah beyazlılara geçen sezon büyük umutlarla transfer olan fakat ortaya koyduğu performansla beklentinin oldukça altında kalan Alex ile son olarak karşılıklı anlaşılarak oyuncunun sözleşmesi feshedildi. Futbolcuyla ilgili yaşanan bu gelişme oldukça büyük yankı uyandırırken oyuncunun sıradaki durağı büyük merek konusu haline geldi. Oyuncuya transferde ise sürpriz talipliler çıktı. 

Ülkesinden yoğun ilgi var

Beşiktaş'ın lig bitmeden gözden çıkardığı Teixeira'ya yaklaşık 2 ay önce kulüp bulması söylenmişti. Fakat Brezilyalı oyuncuya ne ülkesi ne de Arabistan'dan herhangi bir teklif geldi. Sonrasında ise Teixeira'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Bu gelişme sonrasında Teixeira cephesinde transfer hareketliliği yaşanmakta. Sambacıyla ise Brezilya takımlarından Palmeiras ve Corinthians'ın yakından ilgilendiği aktarıldı. Bu anlamda oyuncunun geleceği büyük merak konusu haline geldi.


Büyük hayal kırıklığı oldu

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Alex Teixeira çok büyük umutlarla siyah beyazlılara gelmişti. Fakat gerek oynadığı oyun gerek gösterdiği disiplinsiz performans nedeniyle yoğun eleştiri almıştı. Futbolcu ile bu nedenle karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmişti fakat oyuncu takımdan ayrılmamıştı. Son olarak ise oyuncu ikna edilerek sözleşmesi feshedildi.

Kariyeri dikkat çekiyor

Futbol hayatına Brezilya'nın Vasco takımında başlayan oyuncu ardından Ukrayna'nın Shakhtar takımına transfer oldu. Ardından ise Çin ekibi JS Suning takımının yolunu tuttu. Sonrasında ise bir başka Çin ekibi olan Jiangsu'ya gitti. Son olarak ise Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın kadrosuna katıldı. Şimdilerde ise oyuncuyla yollar ayıldı. Ana mevkisi on numara olan Alex sol kanat ve forvet arkası olarak görev alabiliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal