Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile yollar ayrılıyor: Yerine gelecek isim belli oldu

Hatayspor mağlubiyetiyle beraber Beşiktaş’ta günlerinin sayılı olduğu ifade edilen Valerien Ismael’in yerine kimin geleceği sorusu tartışılmaya başlandı. Ukrayna basını ise sürpriz bir ismi manşetlerine taşıdı. Detaylar haberimizde...

25.10.2022-17:13 - (Son Güncelleme: 25.10.2022-17:13)

Süper Lig’in 11. haftasında dün akşam Hatayspor deplasmanına çıkan Beşiktaş, rakibine 2-1 kaybederek, zirve yolunda bir yara daha almıştı. Camianın yoğun şekilde eleştirdiği Fransız teknik direktör Valerien Ismael’in yerine gelecek isim hakkında atılan iddialar bu mağlubiyetle beraber arttı. Ukrayna basınının iddiasına göre ise Ismael’in yerine siyah beyazlıları çalıştıran isim daha önce de Beşiktaş ile çalışmış olan Rumen teknik adam Mircea Lucescu olacak. 

Beşiktaş ile Lucescu birlikteliğinde ikinci perde

Beşiktaş’ı 2002-2003 sezonunda şampiyon yapan isim olan Mircea Lucescu, şu sıralarda Ukrayna Ligi ekiplerinden Dinamo Kiev’in başında bulunuyor. Dinamo Kiev Fenerbahçe ile beraber UEFA Avrupa Ligi’nde B Grubu’nda bulunuyor. 

Mircea Lucescu Beşiktaş

Ukrayna basınının iddiasına göre Dinamo Kiev’in başında bulunan Lucescu, Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle takımdan bir türlü verim alamadığını ve Avrupa’daki diğer takımlarla eşit şartlarda mücadele edemediğini söyleyerek takımdan ayrılmak istiyor. 

Lucescu mutlu değil

Ukrayna basın organı Fanday.net’in paylaştığı haberde konu ile ilgili olarak, ‘’Lucescu takımdan memnun değil. Takımın oyununu üst seviyeye taşıyamıyor. Dünya Kupası başladığında ya da bittiğinde yolların yüksek ihtimalle ayrılır." ifadeleri yer aldı.

Lucescu Beşiktaş

Ukraynalı gazeteci Viktor Vacko da konuyla ilgili olarak; "Savaştan dolayı transfer yapılamadı ve birçok oyuncu sakat. Lucescu hiç mutlu değil. Takımın üzerinde eskisi kadar etkisi yok. Lucescu ile oyuncular arasında bağlar koptu. Kan değişimi olmalı" ifadelerini kullandı.

Lucescu’nun dışında Beşiktaş’ın başına geçecek isimlerin başında Şenol Güneş ve Sergen Yalçın bulunuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal