Avrupa’da kader haftası: Temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde bu hafta kritik maçlara çıkacak olan temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor’un maçlarını hangi hakemlerin yöneteceği merak ediliyor.

25.10.2022-16:48 - (Son Güncelleme: 25.10.2022-16:48)

Süper Lig’de 11. hafta karşılaşmalarına çıkan Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve Başakşehir, ligde haftanın kapanmasıyla beraber gözlerini Avrupa’ya çevirdi. UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde kritik karşılaşmalara çıkacak olan temsilcilerimizin maçlarında görev alacak olan hakemler UEFA tarafından açıklandı.

Fenerbahçe liderliği garantilemek istiyor

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda yer alan Fenerbahçe Rennes ile grup liderliği için karşı karşıya gelecek. Son oynanan AEK Larnaca maçını galip bitirerek gruptan çıkmayı garantileyen sarı lacivertliler, rakibini yenerek B Grubu’nu lider bitirmeyi garantilemek istiyor. 27 Ekim Perşembe günü oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak karşılaşmayı Sırp hakem Novak Simovic yönetecek. Simovic'in yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic yapacak.

Avrupa'daki temsilcilerimizin maçlarını yönetecek hakemler

Trabzonspor kader maçı için Sırbistan’da

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un Kızılyıldız'a konuk olacağı maçta Portekiz'den João Pinheiro düdük çalacak. Pinheiro'nun yardımcılıklarını ise Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak. Bordo mavili temsilcimizin gruptan çıkması için muhakkak kazanması gerekiyor.

Başakşehir zorlu Fiorentina deplasmanında 

Medipol Başakşehir de UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu beşinci maçında deplasmanda İtalyan ekibi Fiorentina ile mücadele edecek. 27 Ekim Perşembe günü Stadio Artemio Franchi'de saat 19.45'te başlayacak müsabakada Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout düdük çalacak. Lindhout'un yardımcılıklarını Mario Diks ve Charles Schaap üstlenecek.

Avrupa'daki maçları yönetecek hakemler

Yiğidolar taraftarı önüne çıkıyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 5. hafta maçında Sivasspor, 27 Ekim Perşembe günü Romanya temsilcisi CFR Cluj ile karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 22.00’da başlayacak mücadelede Norveç Futbol Federasyonu'ndan Rohit Saggi düdük çalacak. Saggi’nin yardımcılıklarını Geir Isaksen ve Morten Jensen yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mohammad Usman Aslam olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal