Valerien Ismael oyuncularına yüklendi: Beşiktaş'ta oynamanın ne olduğunu anlamaları gerekiyor

Hatayspor’a son saniye golüyle 2-1 kaybeden Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael, oyuncularına eleştirilerde bulundu. Ismael, ‘’Beşiktaş'ta oynamanın ne olduğunu anlamaları gerekiyor’’ dedi.

25.10.2022-10:06 - (Son Güncelleme: 25.10.2022-10:06)

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Hatayspor’a 2-1 kaybeden Beşiktaş’ta eleştirilerin odağında yer alan teknik direktör Valerien Ismael, oku oyuncularına çevirdi. Ismael oyuncularının Beşiktaş’ta oynadığının farkına varmaları gerektiğini söyledi.

Valerien Ismael oyuncularına yüklendi

Düzenlediği basın toplantısında takımına sert eleştirilerde bulunan Ismael, "Şok edici bir durum. Durumu analiz edeceğiz. Yeterince agresif değildik. Oyuncu tarafında Beşiktaş'ta oynamanın ne anlama geldiğini daha iyi anlamak gerekiyor. Herkesin kendi sorumluluğunu alması gerekiyor." dedi.

Valerien Ismael Hatayspor

Bu performansı kabul edilebilir bulmuyorum

Takımın performansından memnun olmadığını ifade eden Valerien Ismael, "Bu performansı kabul edilebilir bulmuyorum. Bazı oyuncuların Beşiktaş'ta oynamanın ne olduğunu anlaması gerekiyor. Elimizden geleni vermediğimizin kanısı var bende." diye konuştu.

Gerekeni yapıyorum

Bazı oyuncuların yeterince iyi olmadığını söyleyen Fransız teknik adam, "Bazı oyuncularımızın performans yeterli değil. Bir, iki futbolcu değil, genel beklentimiz daha fazla. Herkesin sorumluluk alması lazım, ben de kendime düşen sorumluluğu alıyorum. Futbolcunun görevi saha içidir. Saha içindeki performansın karşılığının, Beşiktaş'ta oynamak olduğunun farkına varılmalı." dedi. Ismael ayrıca ‘’Bu maçı analiz edeceğiz. Biz Beşiktaş'ız, bu maçı kaybetmeyi beklemiyorduk."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal