Beşiktaş'ta Umut Meraş'ın durumu hakkında açıklama yapıldı!

Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş evinde Kasımpaşa'ya 3-0 kaybederken Umut Meraş ciddi bir sakatlık geçirmişti. Futbolcunun durumu merakla beklenirken takım tarafından açıklamada bulunuldu. Siyah beyazlı ekip tarafından yapılan açıklamada futbolcunun sol uyluk iç adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiği aktarıldı.

28.04.2022-12:58 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-13:10)

Beşiktaş son olarak kendi evinde Kasımpaşa'ya 3-0 kaybederken alınan bu mağlubiyet takımda moralleri bozmuştu. Alınan mağlubiyet sonrası siyah beyazlılara kötü bir haber daha geldi. Beşiktaş'ın yıldız ismi Umut Meraş'ın durumu hakkında kulüp açıklamada bulundu.

Kulüp duyurdu

Beşiktaş yaptığı açıklamada, 'Futbol Takımımızın Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynadığı maçın ardından sol uyluk iç kısmında ağrı tarifleyen futbolcumuz Umut Meraş, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde MR görüntülemesinde geçmiş, oyuncumuzun sol uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve kanama bulgularına rastlanmıştır. Umut Meraş'ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.' ifadelerine yer verildi.

Umut Meraş'tan gelen haber takımda moralleri bozdu.

Yaşanan gelişme takımda moralleri bozdu

Beşiktaş'ın yıldız ismiyle ilgili yaşanan yeni gelişme siyah beyazlılarda ciddi anlamda moralleri bozmuş durumda. Takımın teknik direktörü Valerien Ismael'in de futbolcunun durumundan endişe duyduğu aktarıldı. Siyah beyazlılarda Umut Meraş'ın durumu takım ve taraftarlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal