28.04.2022-11:00 (Son Güncelleme:23.06.2022-14:58)


1

Beşiktaş'ta son olarak Kayserispor deplasmanından 3-2'lik galibiyet alınırken takım içinden ise önemli gelişmeler yaşanmakta.



2

Beşiktaş'ta bu anlamda istenildiği gibi bir sezon geride kalmayacakken şimdiden gelecek sezonun planlamalarına başlandı.



3

Takıma katılacak futbolcular kadar takımdan ayrılacak futbolcular da büyük merak konusuyken, bu sezon tam bir hayal kırıklığı olan Kenan Karaman'ın durumu yılan hikayesine döndü.



4

Son gelen bilgilere göre Valerien Ismael'in, Kenan Karaman'ı yeni sezonda düşünmediği aktarıldı. Fakat yönetimin yerli rotasyonundaki sıkıntı ve 7+4 yabancı kuralı nedeniyle gurbetçi yıldızın takımda kalmasını istediği aktarıldı.



5

Fakat yönetimin yerli rotasyonundaki sıkıntı ve 7+4 yabancı kuralı nedeniyle gurbetçi yıldızın takımda kalmasını istediği belirtildi.



6

Bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 21 karşılaşmada görev alan Kenan Karaman, 1 gol atarken 1 kez de asist yaptı. Milli futbolcu bu performansıyla takımda en çok eleştirilen isimlerden birisi haline geldi. Futbolcunun siyah beyazlılar ile olan sözleşmesi ise 2024 yılında sona erecek.



7

28 yaşındaki Kenan Karaman futbola Kickers takımının altyapısında başladı. Ardından Hoffenheim'a transfer oldu. Hoffenheim sonrasında ise Hannover'in yolunu tuttu. Sonraki durağı ise bir başka Alman ekibi F. Düsseldorf oldu.



8

Yaz transfer döneminde ise Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Ana mevkisi santrafor olan Kenan Karaman, ayrıca sol kanat ve sağ kanat olarak görev yapabiliyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR