Beşiktaş'ta Pedro Transferi Zor!

Beşiktaş'la anlaşma sağladığı ve resmi transfer zamanının girmesiyle beraber imza atacağı söylenen Fiorentina'nın Brezilyalı genç yıldızı Pedro'nun önüne engel kondu.

02.01.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-11:53) Beşiktaş'ta Pedro Transferi Zor!

Futbolcuya başka takımlarında teklif yapması üstüne, Fiorentina bedel ücreti istemeye başladı. Beşiktaş'ın ise harcama limitleri dikkate alınınca böyle bir şansı olmadığı gözüküyor. Beşiktaş kulübü transfer için kasadan 1 kuruş bile verebilecek pozisyonda değil. 23 Aralık'ta Vincenzo Montella'nın yerine Fiorentina'nın Teknik Direktörlüğüne getirilen Giuseppe Iachini de, "Hiç kimseyi göndermeyin, ben bir görmek istiyorum" sözlerini dile getirerek Pedro'nun transferine engel koydu.

İtalyan haberlerine göre Iachini, "Fiorentina'da belki yeterince kendini ifade etme fırsatı bulamadı. Bir denemek ve ondan sonra karar vermek istiyorum" diyerek Pedro'nun kiralanmasına izin vermedi. Sonradan gelişen olayları firenzeviola.it haber sitesi şöyle yazdı:

"Fiorentina'da Pedro gidecekler listesindeydi ancak şu anda şüpheli. Brezilyalı golcünün durumunu okumak kolay değil. Yeni Teknik Direktör Giuseppe Iachini, Pedro'nun tranfserini bloke etti. Türkiye'den Beşiktaş'a transfer olma ihtimali bu nedenle zora girdi. Fiorentina koçunun yeni fikirleri var. Bugüne kadar kendini iyi ifade etme imkanı bulamayan 1997 doğumlu golcünün niteliklerinin dikkatlice değerlendirilmesini istiyor. Montella tarafından rafa kaldırılan Pedro'nun bundan sonra ne verebileceğini görmek istiyor ve bu onun geleceğinde belirleyici olacak. Ayrıca oyuncuya Fluminense, Flamengo ve Benfica'nın yanı sıra birçok kulüp talip ve Fiorentina onu ücretsiz gönderme fikrine sıcak bakmıyor."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal