Beşiktaş'ta Fernando Santos Dönemi! Portekizli teknik adamın imza atacağı tarih belli oldu

Beşiktaş aradığını Portekiz'de buldu, Fernando Santos ile anlaşma sağladı. Öte yandan tecrübeli çalıştırıcının İstanbul'a ne zaman geleceği de belli oldu. İşte detaylar....

08.01.2024-16:22 - (Son Güncelleme: 08.01.2024-16:32) Beşiktaş'ta Fernando Santos Dönemi! Portekizli teknik adamın imza atacağı tarih belli oldu

Rıza Çalımbay’ın ardından teknik direktör arayışına giren Beşiktaş, aradığını sonunda buldu. Son oynanan Kasımpaşa mücadelesine altyapıyı çalıştıran Serdar Topraktepe takımın başında olmuştu. Öte yandan Beşiktaş, Portekiz milli takımıyla EURO 2016’yı kazanan Fernando Santos ile anlaşmaya vardı.

İmza töreni yarın

Siyah-beyazlıların anlaşmaya vardığı Fernando Santos ve yardımcıları bu akşam 20.30'da İstanbul'a geleceği öğrenildi. Beşiktaş, Portekizli teknik adama yarın Tüpraş Stadı'nda imza töreni düzenleyecek. Fernando Santos'un imza törenin yarın 12.00'de Başkan Hasan Arat'ın katılımıyla gerçekleşeceği belirtildi.

Fernando Santos

Beşiktaş açıklamıştı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Sayın Fernando Santos, yardımcıları ile birlikte bugün (pazartesi) saat 20.30’da İstanbul Havalimanı’nda olacak. Fernando Santos ve teknik ekibi için Başkanımız Hasan Arat’ın katılımıyla yarın (9 Ocak Salı) saat 12.00’de Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde imza töreni düzenlenecek. Törenin ardından Başkanımız Hasan Arat, Fernando Santos ve ekibine özel (basına kapalı) olarak Beşiktaş Müzesi’nde tarihimiz hakkında ayrıntılı bilgiler verecek. İmza töreni, Beşiktaş JK Kurumsal Medyası tarafından Türkiye’ye ve yurt dışına Türkçe, İngilizce ve Portekizce simultane çevirilerle birlikte canlı olarak yayınlanacak. Basın mensupları, Tüpraş Stadyumu sporcu girişinden akreditasyonla imza törenine kabul edilecek" ifadelerine yer verilmişti.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal