Beşiktaş'ta Fenerbahçe maçında sahada olmayacak olan Valentin Rosier'e para cezası geldi!

Süper Lig'in 35. haftasında Kayserispor ile oynanan karşılaşmada sarı kart görerek Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Valentin Rosier için belirlenen ceza ortaya çıktı. Futbolcuya 10 bin euro para cezası verildiği öğrenildi.

05.05.2022-11:20 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-11:31)

Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan maç öncesi nefesler tutuldu. Zorlu maç öncesi iki taraftan da önemli gelişmeler gelmeye devam ediyor. Beşiktaş cephesinde ise Kayserispor maçında cezalı duruma düşen Valentin Rosier'in durumu merak konusuydu. Futbolcuyla ilgili önemli bir karar geldi.

Hakkında karar verildi

Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş'ın, Fenerbahçe ile oynayacağı dev derbi öncesinde siyah beyazlılarda moral bozan bir gelişme yaşandı. Kayserispor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada takımın Fransız futbolcusu Valentin Rosier ile ilgili önemli bir karar alındı. Yıldız futbolcuyla toplantı yapan Valerien Ismael ve Ceyhuz Kazancı disiplin talimatnamesi gereğince Fransız futbolcuya 10 bin euro para cezası verdi.


Tepkileri üzerine topladı

Beşiktaş'ta takımın önemli isimlerinden olan Valentin Rosier'in, Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada kart cezalısı duruma düşmesi oldukça tepki çekti. Futbolcunun Kayserispor maçında gördüğü sarı kart sonrası gerek Beşiktaş teknik ekibi gerek Beşiktaşlı taraftarlar futbolcuya yoğun bir şekilde tepki gösterdiler. Rosier ile ilgili yaşanan son gelişmeler ise herkes tarafından merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal