Beşiktaş'ta Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası konuşan Valentin Rosier'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu

Beşiktaş - Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulunan Valentin Rosier, taraftarları önünde aldıkları ağır mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını, kalan maçlarda Avrupa hedeflerini zorlayacaklarını söyledi.

26.04.2022-11:32 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-11:32)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan karşılaşmanın sonucu büyük bir sürpriz yarattı. Kasımpaşa, Vodafone Park'ta oynadığı karşılaşmada Beşiktaş'ı 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Maçın ardından taraftarlara seslendi

Beşiktaş'ta alınan bu ağır mağlubiyetin ardından mikrofonların başına geçen Valentin Rosier, yaptığı açıklamalarla siyah beyazlı taraftarlara seslendi. Rosier, yaptığı açıklamalarda ;


' Bizim için iyi bir maç olmadı. İlk yarı istediklerimizi yapamadık. ikinci yarıda zorlamaya çalıştık ama orada da yeteri kadar üretken olamadık. Pozisyonlar var, VAR nedeniyle iptal edilen pozisyonlar var. Orada da bizim tarafımıza düşmedi oyun. Genel olarak kötü bir geceydi. 4 maç var ve sonuna kadar Avrupa hedefini zorlamaya çalışacağız. Bir an evvel bu maçı unutmamız gerekiyor. Yarından itibaren pazar günkü maç için hazırlanacağız ve o maçı kazanmaya çalışacağız. ' ifadelerini kullandı.

Rosier'in bu sezonki performansı

Beşiktaş'ın Fransız yıldızı Valentin Rosier, bu sezon 37 karşılaşmada süre alma şansı yakalarken bu karşılaşmalarda 2 gol ve 5 asistlik bir katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal