Beşiktaş'ta Josef de Souza, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından taraftarlardan özür diledi

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında aldıkları 3-0'lık mağlubiyetin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyerek taraftarlardan özür diledi.

26.04.2022-10:20 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-10:20)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan Beşiktaş - Kasımpaşa maçı büyük bir sürprizle sonuçlandı. Siyah beyazlılar Kasımpaşa karşısında taraftarı önünde sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılarak büyük bir şok yaşadı.

Beşiktaş'ta Kasımpaşa karşısında alınan flaş mağlubiyetin ardından mikrofonların başına geçen Brezilyalı yıldız Josef de Souza, yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Josef, yaptığı açıklamalarda ;


'Taraftarlarımızdan özür diliyorum'

Söylemek zorundayız ki, Kasımpaşa özellikle ilk yarı bizden çok daha iyiydi. 2-0 önde kapattı ilk yarıyı. Biz ilk yarı uyuduk maalesef, üzülüyorum bunu söylerken. Bu yüzden de üstün geçirdiği için ikinci yarı ne yapsak maçı döndüremedik. Buraya gelip, takımı tebrik etmek isterdim ama üzücü bir konuşma yapmak zorundayım. Taraftarımızdan özür diliyorum. Çok üzüldüğümüz, kötü bir mağlubiyet aldık. Bizden daha iyiydi Kasımpaşa. Devam edeceğiz, devam etmek zorundayız.

'Oynadığımız sisteme adapte olmalıyız'

Orta sahada kendimi yalnız hissetmedim, Pjanic bana yeterince yardım etti. Fakat bu sisteme adapte olmak zorundayız. Genelde bu sistemde top orta sahada olmuyor. Stoperlerimiz genelde topla çıkıyorlar. Bu yüzden bizim dönen topları almamız gerekiyor. Bugün takım olarak kötüydük, takım olarak kaybettik. İlk yarı cezalandırıldık. İkinci yarı bir reaksiyon gösterdik ama yeterli olmadı.

'Bu sezon kötü geçiyor ama...'

Taraftarlarımız bize inanılmaz destek oluyolar. Maçın sonuna kadar inanılmaz destek gösteriyorlar. Onların kenarda gösterdikleri desteği biz futbolcular sahada aynı şekilde yansıtamıyoruz. Onlardan gerçekten çok özür diliyorum. Bu sezon çok kötü geçiyor. Ama biz son şampiyonuz, asla pes etmedik, devam edeceğiz. Onlardan tekrar özür diliyorum ve destekleri için teşekkür ediyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal