Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in yardımcılığı için Ahmet Dursun'un ismi geçiyor!

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael'in ekibine yerli bir yardımcı antrenör eklenmesi gündemde. Bu anlamda adı geçen ilk ismin ise Ahmet Dursun olduğu aktarıldı. Yaşanan gelişmeler taraftarların oldukça ilgisini çekti.

05.05.2022-10:34 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-10:47)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Valerien Ismael ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fransız teknik adama son olarak Türk bir yardımcının alınması gündemde. Bu anlamda gündeme oldukça sürpriz bir isim geliyor. Takımın eski yıldızı Ahmet Dursun'un adı siyah beyazlılarla geçiyor. 

Yaptığı paylaşım dikkat çekti

Beşiktaş yönetimi, teknik adam Valerien Ismael'in ekibine yerli bir yardımcı antrenör eklemeyi planlamakta. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'nın gelecek sezon için çeşitli isimler üzerinde çalıştığı aktarıldı. Tespit edilen isimlerin önümüzdeki günlerde Valerien Ismael'e sunulacağı bildirildi. 

Fransız teknik adamın Türk futbolcularla daha yakın ilişki kurmak için yerli yardımcı fikrine sıcak baktığı vurgulanmakta. Adı geçen ilk ismin ise Ahmet Dursun olduğu ifade ediliyor. Bu gelişmenin hemen ardından Ahmet Dursun'dan ise çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Beşiktaş'ın eski golcüsü, Beşiktaş formalı fotoğrafını paylaşım 'Yakında' yazarken bu ifade kafalarda soru işaretlerine neden oldu.


Kısa sürede netleşmesi bekleniyor

Bir süredir Valerien Ismael'e yerli bir yardımcı hoca arandığı aktarılırken Ahmet Dursun'un yanı sıra İlhan Mansız ismi de gündeme gelmekte. Bu anlamda kısa sürede yardımcı antrenör konusunda önemli gelişmeler olabileceği aktarılmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal