Beşiktaş'ta Diaby Gelişmesi

Beşiktaş’a katma değeri olmayan Fransız futbolcunun Ocak ayında sözleşmesinin feshedilerek kiralık geldiği Sporting Lizbon'a geri gönderilmesi düşünülüyor.

27.12.2019-15:48 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-15:45) Beşiktaş'ta Diaby Gelişmesi

Devre arasında takıma takviyeler yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi bir yandan da Abdulla Avcı’nın rapoları doğrultusunda performansından memnun olmayan futbolcularla yollar ayrılacak.

Siyah beyazlılarda devre arasında takımdan hangi oyuncuların gideceği belli değil. İlk adaylar Jeremain Lens ve Tyler Boyd’un gönderilmesi olsa da iki futbolcu da Beşiktaş’tan gitmek bir düşüncelerinin olmadığı öğrenildi.

Bu neden dolayı siyah beyazlılar beklentileri karşılayamayan Abdoulay Diaby’ye çevrildi. Beşiktaş’a katma değeri olmayan Fransız futbolcunun Ocak ayında sözleşmesinin feshedilerek kiralık geldiği Sporting Lizbon'a geri gönderilmesi düşünülüyor.

Diaby’nin Sporting Lizbon ile olan anlaşması 2023 yılına kadar.

Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon, Fransız futbolcu Diaby’i 2018 senesinde Club Brugge'dan 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti.
Beşiktaş forması altında daha çok skora katkı vermesi beklenen Abdoulay Diaby, sadece 2 gol kaydetti. 20 maçta sahaya çıkan Abdoulay Diaby, 1 de asist yaptı.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal