Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'ye karşı başkanlık seçimini kaybeden Fuat Çimen, boş oy atanları eleştirdi!

Beşiktaş'ta dün gerçekleşen olağanüstü kongrede mevcut başkan Ahmet Nur Çebi yeniden seçildi. Ahmet Nur Çebi'nin karşısında aday olarak yarışan Fuat Çimen seçimlerin ardından boş atanlara yönelik sözleri siyah beyazlı camiada ses getirdi.

30.05.2022-10:42 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-10:53)

Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Ahmet Nur Çebi 2777 oy alarak yeniden başkanlığa seçilmeyi başardı. Ahmet Nur Çebi'ye karşı seçimi kaybeden aday Fuat Çimen'den kaybetmesinin ardından sitem dolu açıklamalar geldi.

Yaptığı paylaşım gündem oldu

Beşiktaş'ta başkanlığa aday olan Fuat Çimen sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 'Boş oy atmak çok katılmasam da elbette demokratik bir seçenek. Boş oy atanların bir bölümü “Hür irade ile boş oy verenler için” Mevcut Başkana hiç güvenmediği, bizden emin olmadığı için boş oy attılar. Haklılar!'

'Diğer bölümü aslında biz 22 yıldır Beşiktaşı batıran sistemden memnunuz, kurtulmakta istemiyoruz ama sistemin başkan olup yeniden aday olandan memnun değiliz, Beşiktaş biraz daha uçuruma sürüklensin ve kaos devam etsin diye boş oy attı. Bu Beşiktaş'a büyük haksızlık!' ifadelerine yer verdi.


Açıklamaları gündem oldu

Beşiktaş'a başkan aday olan Fuat Çimen'in yaptığı bu açıklamalar kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Fuat Çimen'in açıklamaları sonrası siyah beyazlı taraftarlardan Çimen'e destek verenler kadar eleştirenlerde oldu. Bu anlamda Beşiktaş'ta yaşanan gelişmeler taraftarlar tarafından büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal