Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin yeni yönetiminde göreve devam eden Emre Kocadağ kazandıkları seçimin ardından açıklamalarda bulundu

Siyah beyazlılarda Başkan Ahmet Nur Çebi’nin yönetim kurulu listesinde yer alan Emre Kocadağ, yeniden kazandıkları seçimin ardından kendilerine 3 senelik bir yetki verildiği için çok mutlu olduklarını açıkladı.

30.05.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-09:18) Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin yeni yönetiminde göreve devam eden Emre Kocadağ kazandıkları seçimin ardından açıklamalarda bulundu

Beşiktaş’ta 29 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Olağan Seçimli Genel Kurul’da Ahmet Nur Çebi’nin eski yönetiminden devam eden isimlerden biri olan ikinci Başkan Emre Kocadağ, kazandıkları seçimin ardından açıklamalarda bulundu.

Gerçekleşen seçimde başkanlık için Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen yarışırken, mevcut başkan Çebi, 2777 oyla yeniden başkanlığa seçilmeyi başardı.


Emre Kocadağ'dan açıklamalar!

Ahmet Nur Çebi’nin yeni dönem yönetim kurulunda, geçmiş dönemden gelen görevine devam eden ikinci Başkan Emre Kocadağ, kazandıkları seçimin ardından TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Emre Kocadağ, yapmış olduğu açıklamalarda ;
‘ 2.5 senede iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Bugün yine mali ve idari olarak zor bir dönem. Bugün buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Bize yeniden 3 senelik yetki verdiler. Bu dönemin en önemli gündem maddesi mali anlamda Beşiktaş'ı ilerletebilmek. Bunu yaparken de tüm branşlarda iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Biz bunu daha önce yaptık, yeniden yapabileceğimize inanıyoruz. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal