Galatasaray'da Ryan Babel'in iç transferi için maaşında indirime gidildi! Hollandalı futbolcu önerilen rakama razı oldu

Galatasaray'da geleceği belirsiz olan futbolculardan birisi de Hollandalı yıldız Ryan Babel'di. Başka takıma transferi söz konusu olan oyuncunun sarı kırmızılılarda kalmak için maaşında indirime gidilmesini kabul ettiği aktarıldı.

30.05.2022-09:12 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-09:24)

Bu sezon Süper Lig'de beklentilerin çok altında kalan ve taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda takıma katılacak futbolcular kadar takımdan ayrılacak futbolcular da büyük gündem maddesiyken önemli gelişmeler yaşanmakta. Takımda geleceği belirsiz olan oyunculardan birisi olan Ryan Babel ile ilgili çarpıcı bir gelişme daha yaşandı.

Futbolcu teklifi kabul etti

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ryan Babel bu sezon gerek performansı gerek aldığı fazla maaş nedeniyle yoğun eleştiri alan isimlerden birisi olmuştu. Futbolcunun bu nedenle takımdan ayrılabileceği konuşuluyordu. Oyuncuyla ilgili gelen son haber ise büyük yankı uyandırmış durumda. Galatasaray'dan haber bekleyen ve bu nedenle kendisine gelen transfer tekliflerini bekleten Hollandalı'nın 1 milyon euro'ya imza atmaya hazır olduğu öğrenildi. Bu sezon 2.5 milyon euro kazanan Babel bu anlamda ciddi bir indirime gitmiş oldu.


Gelişmeler yakından takip ediliyor

35 yaşındaki Hollandalı sol kanat ile ilgili haberler gerek sarı kırmızılı kulüp gerek taraftarlar tarafından yakından takip edilmeye başlanmış durumda. Bu anlamda oyuncunun transfer durumu merak konusu oldu. Hollandalı oyuncu kariyerinde Liverpool, Ajax, Dep La. Coruna, Fulham, Beşiktaş gibi önemli tkaımların formasını terletti. Son olarak ise Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın formasını terletiyor. Ana mevkisi sol kanat olan oyuncu yan mevki olarak ise santrafor ve sağ kanat olarak görev alabiliyor. Ayrıca oyuncu kariyerinde 2 kez Hollanda Ligi'ni 2 kez Hollanda Kupası'nı ve Beşiktaş ile 1 kez Süper Lig'i, Galatasaray ile Süper Kupa'yı kazandı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal