Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarını geçerek gruplara kalmak istediklerini söyledi

Fenerbahçe’nin 26 yaşındaki yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci, Süper Lig’de uzunca bir süredir devam eden şampiyonluk hasretlerini önümüzdeki sezon sonlandırmak istediklerini ifade etti.

30.05.2022-10:31 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-10:31)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin ve A Milli Takım’ın yıldız isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Şampiyonluk hasretini devam eden Fenerbahçe, geride bıraktığımız sezonda da Trabzonspor’un gerisinde kalarak hedefini tutturamadı.

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci, Fanatik Gazetesi’ne açıklamalarda bulunarak, Süper Lig’de devam eden şampiyonluk hasreti hakkında konuşarak taraftarlara seslendi. İrfan Can, yaptığı açıklamalarda ;


‘Şampiyon olmak istiyoruz!’

Sezonun ilk yarısında iyi değildik, ancak sonrasında gerçek kimliğimize kavuştuk. Başkanımız Ali Koç'un da dediği gibi Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyon olmak istiyoruz. Artık yeni dönemde sorumluluğumuz daha da artmış durumda ve tek amacımız, taraftarlarımızı ve camiamızı alacağımız kupalarla mutlu etmek olacak.

‘Şampiyonlar Ligi’nde elemeleri geçerek gruplara kalmak istiyoruz’

Fenerbahçe’nin bir parçası olarak elimden gelenin en iyisini yine yapmaya devam edeceğim. Uzun zamandır kupalara ve Şampiyonlar Ligi'ne hasretiz. Elemeleri geçerek, mutlaka Devler Ligi'nde gruplarda olmak istiyoruz. Türkiye'de de sadece Süper Lig 'de değil, Türkiye Kupası'nda da zirvenin sahibi olmayı hedefliyoruz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal