Beşiktaşlı Welinton'dan takımın eski teknik direktörü Sergen Yalçın hakkında açıklamalar geldi!

Beşiktaş'ın Brezilyalı defans oyuncusu Welinton, A Spor'a özel açıklamalar yaptı. 33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun kamp dönemi ve takımın eski teknik direktörü Sergen Yalçın için söylediği sözler gündem konularından birisi oldu.

14.07.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-17:34)

Siyah beyazlılar yeni sezona son hız hazırlanmaya devam ederken takımda dikkat çeken gelişmeler de yaşanmakta. Beşiktaş'ta hazırlıklar devam ederken takımın tecrübeli stoperi Welinton yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti. Futbolcu gündeme dair ve eski hocası Sergen Yalçın hakkında konuştu.

Kamp dönemine değindi

Futbolcu antrenmanlarla ilgili olarak, 'Tüm takım çok iyi çalışıyor. Sezon öncesi kampları zorlu geçmeli. Hazırlık maçlarında tempomuzu bulmaya çalışıyoruz. Herkes iyi hazırlanmaya çalışıyor. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynaması gereken bir takım. Kendimizi kanıtlamak için çalışmaya devam ediyoruz.' ifadelerine yer verdi.


3'lü savunma hakkında konuştu

Welinton, Teknik Direktör Valerien Ismael'in 3'lü savunma konusuyla alakalı olarak 'Teknik direktörlerimizin isteklerini yapmak zorundayız. 3'lü savunma ile ilgili bir sorunum yok. Hocamızın istekleri çok net. Sisteme alışıyoruz. 3'lü, 4'lü savunma hiç fark etmez. Futbolcular olarak biz her sisteme adapte olmalıyız.' 

Eski hocasına teşekkür etti

Brezilyalu futbolcu son olarak ise takımın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile ilgili olarak, 'Sergen Yalçın'a müteşekkirim. Beni böyle büyük bir camiaya getirdi ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadım. Gelecekte umarım bir daha bir araya geliriz.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal