Medipol Başakşehir transferde gözüne Beşiktaş'tan ayrılan Michy Batshuayi'yi kestirdi!

Son olarak Fenerbahçe'den Mesut Özil transferiyle büyük ses getiren Medipol Başakşehir çok konuşulacak bir transfere daha imza atmak istiyor. Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Bilal Meşe'nin haberine göre İstanbul ekibi şimdi de Beşiktaş'tan ayrılan Michy Batshuayi'yi kadrosuna katmak üzere.

14.07.2022-14:26 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-14:37)

Süper Lig'de sezon öncesi transfer bombaları patlamaya devam ediyor. Transferde oldukça sürpriz ve hareketli saatler yaşanırken son olarak gündeme sürpriz bir isim daha geldi. Beşiktaş'ta hayal kırıklığı haline gelen ve yolların ayrıldığı Michy Batshuayi ile İstanbul ekiplerinden Medipol Başakşehir'in yakından ilgilendiği aktarıldı.

Oyuncu ile yakından ilgileniyorlar

Medipol Başakşehir'in, Belçikalı oyuncu Batshuayi ile oldukça yakından ilgilendiği ve futbolcunun transferini bitirmek için kolları sıvadığı aktarıldı. Bu anlamda Beşiktaş'tan ayrılan futbolcuyla ilgili kısa süre içerisinde önemli resmi gelişmelerin olması söz konusu. Futbolcunun da kendisine olan transfer ilgisinden oldukça memnun olduğu öğrenildi.

Siyah beyazlılarda hayal kırıklığı olmuştu

Oyuncu geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a çok büyük umutlarla transfer olmuş fakat gerek gösterdiği performansla gerek verimsizliği nedeniyle Beşiktaş takımı ve taraftarlarının tepkisini çekmişti. Ardından ise oyuncu ile hızlı bir şekilde yolların ayrılmasına karar verilmişti. Şimdilerde kulüpsüz olan Batshuayi ile son olarak ise Medipol Başekşehir'in ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

Oyuncu ile Başakşehir ilgileniyor.

Oyuncuyla ilgili açıklama geldi

Futbolcunun transferi ile ilgili olarak Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Eröğüt, TRT Spor'a 'Forvet transferimiz olabilir. Beş kişilik listemiz var. Michy Batshuayi de listemizde, istediğimiz isimlerden. Arzu ettiğimiz şartlar oluşmadı. İlerleyen günlerde oluşum mu değerlendireceğiz. Bütün listeyi değerlendireceğiz. Hocamızın raporu doğrultusunda en uygun isim kimse, onu alacağız,' ifadelerine yer verdi. 

Belçikalı oyuncu Beşiktaş'ta 33 Süper Lig karşılaşmasına çıkarken 14 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal