Beşiktaş'tan ayrılan Alex Teixeira, ülkesinin takımlarından Vasco da Gama'ya transfer oldu!

Beşiktaş ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran 32 yaşındaki Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'dan transferde dikkat çeken hamle geldi. Oyuncu futbol kariyerine başladığı Vasco da Gama ile anlaşmaya vardı.

14.07.2022-09:05 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-09:14)

Siyah beyazlıların geçen sezon kadrosuna kattığı ve beklentinin çok altında bir performans sergileyen Alex Teixeira büyük hayal kırıklığı olmuştu. Oyuncuyla etkisiz performansının sonrasında karşılıklı anlaşmaya varılarak yolların ayrılmasına karar verilmişti. Futbolcunun Beşiktaş'tan sonraki adresi ise çok büyük merak konusuydu. 32 yaşındaki on numaranın sıradaki kariyer durağı ülkesi oldu.

Ülkesine geri döndü

Beşiktaş'a çok büyük umutlarla transfer olan Alex Teixeira etkisiz performansının ardından gerek Beşiktaş takımına gerek Beşiktaş taraftalarına büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Oyuncunun başarısız performansı ve sürekli sakatlanması eleştiri konusu olmuşken son olarak sözleşmesi devam etmesine rağmen karşılıklı yolların ayrılmasına karar kılındı. Yolların ayrılmasına karar verilen oyuncunun transferdeki yeni adresi ise sürpriz oldu. Futbolcu ülkesinin Vasco da Gama takımıyla imzaları attı.


Açıklamaları dikkat çekti

Brezilyalı oyuncu transferinin ardından yaptığı açıklamada, 'Bugün benim ve tüm ailem için çok özel bir gün. Her şeyin başladığı yere ve kalbimin ait olduğu kulübe geri dönüyorum. Vasco'ya duyduğum sevgiyi ve geri dönme arzumu hiç kimseden saklamadım, bu yüzden şu an çok mutluyum. Bu bir hayalin gerçekleşmesidir. Eve gelmekten daha iyi bir his yok. Taraftarlarımızla tekrar buluşmak ve ilk oyunumu oynamak için sabırsızlanıyorum. Vasco'yu hak ettiği yere geri getirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağımı garanti edebilirim.' ifadelerine yer verdi. Beşiktaş formasıyla 4 gole imza atan oyuncu 1 kez ise asist yapma başarısı göstermişti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal