Beşiktaşlı Vida Milli Takımdan Çağrılıyor

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, ülkesi Azerbaycan ve Macaristan ile karşılaşacağı maçların aday kadrosunda bulunmaya davet edildi.

04.03.2019-15:35 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-15:28) Beşiktaşlı Vida Milli Takımdan Çağrılıyor

Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida, ülkesi Azerbaycan ve Macaristan ile karşılaşacağı maçların aday kadrosunda bulunmaya davet edildi.

Beşiktaşlı Hırvat futbolcu Domagoj Vida, ülkesinin 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) elemelerinde Azerbaycan ve Macaristan ile mücadele edeceği maçların aday kadrosuna çağrıldı.

Hırvatistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic, EURO 2020 Elemeleri E Grubu'nda kendi sahasında Azerbaycan ve deplasmanda Macaristan ile çıkacağı maçların aday kadrosunu oluşturdu.

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Vida'nın da dahil olduğu Hırvatistan'ın aday kadrosu şu şekilde:

Kaleci: Lovre Kalinic (Aston Villa), Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb), Simon Sluga (Rijeka)

Defans: Domagoj Vida (Beşiktaş), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Borna Barisic (Glasgow Rangers), Marin Leovac (Dinamo Zagreb), Duje Caleta-Car (Marsilya), Antonio Milic (Anderlecht)

Orta saha: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Mateo Kovacic (Chelsea), Milan Badelj (Lazio), Marcelo Brozovic (İnter), Marko Rog (Sevilla), Mario Pasalic (Atalanta), Filip Bradaric (Cagliari)

Forvet: Ivan Perisic (İnter), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Ante Rebic (Eintracht Frankfurt), Marko Pjaca (Fiorentina), Nikola Vlasic (CSKA Moskova), Josip Brekalo (Wolfsburg).

Hırvatistan, 21 Mart günü Azerbaycan ile sahasında oynadıktan sonra 24 Mart'ta Macaristan'a misafir olacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal