Beşiktaşlı Valentin Rosier, Trabzonspor ile oynanan derbi sonrasında Michy Batshuayi'ye göndermede bulundu!

Süper Lig'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Valentin Rosier'in maç sonu paylaşımı dikkat çekti. Futbolcu karşılaşmada önemli fırsatları kaçıran Michy Batshuayi'ye takımın eski Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakarlı göndermede bulundu.

04.04.2022-13:01 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-13:13)

Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan dev derbinin yankıları sürmeye devam ediyor. Oynanan derbi 1-1 sona ererken 90 dakike heyecan bir an olsun eksilmedi. Heyecanı yüksek maçta ise siyah beyazlıların Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi taraftarlara saç baş yoldurdu. Futbolcu net pozisyonlardan yararlanaması yanı sıra kaçırdığı penaltıyla da tepkileri üzerine çeken isim oldu. Maçın ardından futbolcuya büyük tepkiler gelirken, Batshuayi'ya tepki gösteren isimlerden birisi de Valentin Rosier oldu. Valentin Rosier'in sosyal medyadan paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

Kamerunlu yıldızla gönderme yaptı

Süper Lig'in 31. haftasında Lider Trabzonspor kendi evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Bol gol pozisyonlarının olduğu ve penaltığının kaçtığı maçta kazanan taraf olmadı. 1-1 biten karşılaşmadan hemen sonra ise Beşiktaşıların futbolcuyu Valentin Rosien sosyal medyadan Batshuayi'ye, Aboubakar göndermesinde bulundu.

Fransız yıldız, sosyal medya hesabının hikaye kısmandan geçen sezonki takım arkadaşı Aboubakar'ın fotoğrafını paylaştı. Rosier'in bu hareketi, karşılaşmada penaltı kaçıren Batshuayi'ye bir gönderme olarak algılandı.

Futbolcudan Aboubakar göndermesi geldi.

Paylaşımı sildi

Beşiktaşlı yıldız bir süre sonra bu paylaşımı sildi. Rosier'in bu hareketi taraftarlar tarafından çok konuşulan konulardan birisi oldu.

Batshuayi tepkileri üzerine çekti.

Penaltıyı kaçırınca tepki çekti

Karşılaşmada 67. dakikada penaltı vuruşnda Michy Batshuayi topu direğe nişanlayınca taraftarları ve takımı çok kızdırdı. Son haftalarda etkisiz performansıyla tepki çeken futbolcunun kritik maçta kaçırdığı net pozisyon yoğun eleştiri aldı. Maç ile ilgili gelişmeler dikkatle takip edilmeye devam edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal