Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbide kaleye Fernando Muslera'nın geçmesi bekleniyor!

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbiden önce nefesler tutuldu. Kritik karşılaşmada kimin kaleyi koruyacağı ise büyük merak konusu haline gelmişti. Son gelen bilgilere göre zorlu maçta kalede yer alacak isim Fernando Muslera olacak.

04.04.2022-11:52 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-12:03)

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbi öncesi nefesler tutuldu. Kritik derbi iki takım için de çok büyük önem taşıyor. Fenerbahçe, Galatasaray'ı mağlup ederek ligde 2. olma yolunda büyük avantaj elde etmek istiyor. Galatasaray ise rakibini mağlup ederek hem ligde kazanmak hem de kötü geçen sezon sona ermeden önce taraftarlarına güzel hatıralar bırakmak istiyor. Bu anlamda zorlu maç iki takım için de büyük önem arz etmekte. Maçtan önce ise derbinin kadroları şimdiden tartışma konusu haline gelmiş durumda. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbide en çok merak edilen konulardan birisi ise Galatasaray kalesinde kimin olacağı yönünde.

Kale Uruguaylı'ya emanet

Son gelen bilgilere göre bacağının kırılması sonucu sahalardan epey bir uzak kalan Muslera derbide kaleyi koruyacak isim olacak. Sakatlığının ardından geri eskisi gibi dönüşü zor olduğu belirtilen kaleci forma giydiği maçlarda gösterdiği performansla herkesi şaşırttı. Özel çalışmalar yapan başarılı file bekçisi; salonda göz, adale sistemi, koordinasyon, algılama ve karar verme üzerinde idman yapmakta. Takıma dahil olduğunda Muslera formda Penaya rağmen kaleyi devraldı ve derbi tecrübesinden dolayı kalede olması planlanmakta.

Derbide Muslera'nın kalede olması bekleniyor.

Son maçında alkış aldı

Galatasaray bu sezon zor günler geçirirken son maçta alınan galibiyet yüzleri güldürdü. Sarı kırmızılılar Karagümrük'ü 2-0 yenerek rahat bir nefes almış oldu. Galatasaray'ın üç puanı almasında Muslera'nın önemli payı vardı. Fernando Muslera 90 dakikanın kırılma anı olan 75'te önce penaltıyı kurtardı daha sonra ise ağlarla buluşmakta olan iki topa resmen duvar ördü. Aslında Uruguaylı kalecinin geçmişine baktığımızda bu tablo normal gibi olsa da geçirdiği büyük sakatlıklar sonrası adeta küllerinden doğdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal