Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Fenerbahçe derbisi öncesi futbolcularını uyardı!

Galatasaray'ın hocası Domenec, Fenerbahçe derbisi öncesinde takımının performansından bir hayli memnun kaldı. İspanyol çalıştırıcı derbi öncesi futbolcularına yaptığı toplantıda, 'Ligdeki konumumuz ne olursa olsun derbi çok önemli. Sizden sezonun en iyi maçını çıkarmanızı istiyorum.' ifadelerine yer verdi.

04.04.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-10:27)

Sarı kırmızılılar, milli ara dönüşünde Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Oynanan karşılaşmada Galatasaray rakibini 2-0 mağlup etti. Volkan Demirel'in çalıştırdığı Fatih Karagümrük karşısında alınan zafer derbi öncesi moralleri bir hayli yükseltti. Maçın ardından ise Galatasaray'da dikkat çeken gelişmeler yaşanmakta. Sarı kırmızılılar bu sezonun en önemli maçlarından birisine çıkacak. Fenerbahçe ile dev derbide kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da maç öncesi Domenec futbolcularına ciddi uyarılar yaptı.

Sezonun en kritik maçlarından birisi olacak

Galatasaray'da bu sezon hiçbir kulvarda hedef kalmamış durumda. Bu anlamda sarı kırmızılılar zorlu karşılaşmaya prestij için çıkacak. Fenerbahçe karşısında önemli bir galibiyet alarak taraftarını sevindirmek isteyen takımda ise maç öncesi Domenec futbolcularına önemli uyarılarda bulundu. Domenec futbolcularına yaptığı toplantıda, Karagümrük karşısında oynanan oyundan memnun kaldığını ve planların kusursuz bir şekilde sahaya yansıttıklarını belirtti. Fenerbahçe karşısında ise mutlak galibiyet istedi.


Öğrencilerini etrafında topladı

Fenerbahçe ile oynanacak zorlu derbi öncesi oyuncularını etrafında topalayan Domenec Torrent futbolcularına önemli açıklamalarda bulundu. Domenec futbolcularına yaptığı açıklamada, 'İlk yarıda oynanan oyundan memnunum. Planlarımızı sahaya yansıttık. Konsantre olduğumuz zaman Fenerbahçe karşısında sorun yaşamayız. Ligdeki konumumuz ne olursa olsun derbi bizim için çok önemli. Maç gününe kadar tamamen hazır olacağız ve sizden sezonun en iyi maçını çıkarmanızı istiyorum.' şeklinde açıklamalarına son verdi. Ortaya çıkan bu açıklamalar gündeme oturmuş durumda. Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanacak olan maç öncesi gelişmeler ise yakından takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal