Rıdvan Dilmen, Trabzonspor - Beşiktaş derbisinde tepki çeken Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe'de forma giymesini istedi!

Süper Lig'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 1-1 sona eren maçın yankıları sürmeye devam ediyor. Karşılaşma 1-1 sona ererken Beşiktaş'ın, Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi kaçırdığı penaltıyla tepkileri üzerine çekmişti. Oynadığı futbolla yoğun eleştiri alan Michy Batshuayi hakkında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Rıdvan Dilmen'in futbolcu ile ilgili sözleri gündeme oturdu.

04.04.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-13:32)

Lider Trabzonspor'un, Beşiktaş ile yaptığı derbide kaçırdığı penaltıyla dikkatleri üzerine çeken Batshuayi hakkında Rıdvan Dilmen ilginç yaklaşımlarda bulundu. Rıdvan Dilmen'in, Batshuayi'nin Fenerbahçe formasını giymesini istediğini belirtmesi büyük yankı uyandırdı.

Futbolcuyu savundu

Rıdvan Dilmen karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, 'Ben bu tarz oyuncuları severim ve değerli oyuncu olduğunu düşünüyorum. Taraftar ve yönetimin Batshuayi'den memnun olmadığını düşünüyorum. Beşiktaş 20 golün altında atmayan oyunculara alışkın olduğu için yadırgıyor olabilir. Kalan haftalarda 10 tane gol de atabilir. Batshuayi'nin Beşiktaş'ta kalmasını gerektiğini düşünüyorum eğer Beşiktaş'la çalışmayacaksa Fenerbahçe'de oynamasını isterim.' ifadelerine yer verdi.

Rıdvan Dilmen'in, Batshuayi sözleri olay oldu.

Yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor

Rıdvan Dilmen'in, Beşiktaş'ın Belçikalı futbolcusu Michy Batshuayi hakkında yaptığı açıklamalar gündeme oturmuş durumda. Ünlü yorumcunun Batshuayi hakkında Fenerbahçe oynamasını isterim sözü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyadan yapılan bu yoruma gerek Fenerbahçeli taraftarlardan gerek Beşiktaşlı taraftarlardan eleştiriler geldi. 

Batshuayi lider Trabzonspor ile oynanan derbide kaçırdığı penaltı ile büyük tepki çekti. Futbolcu son haftalarda kaçırdığı pozisyonlar ile taraftarları kızdırırken son kaçırdığı penaltı ile tansiyonu yükseltmiş oldu. İleriki haftalarda ise futbolcunun yerine Kenan Karaman'ın sahada olması beklenmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal