Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael'in sistemine en iyi uyum sağlayan futbolcu Rachid Ghezzal oldu!

Süper Lig'deki ilk maçına Trabzonspor derbisinde çıkan Beşiktaş'ın teknik adamı Valerien Ismael'in yeni sisteminde en başarılı isim Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal oldu. Futbolcu oynatılan sistemde dikkatleri üzerine çekti.

06.04.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-10:02)

Beşikaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael ilk sınavını zorlu Trabzonspor deplasmanında verdi. Lider Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşan siyah beyazlılar etkili bir oyun ortaya koydu. Bu anlamda Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael de oynattığı futbolla alkış topladı. Valerien Ismael çok başka bir sistemle futbolcuları sahaya sürerken oynattığı sistemde futbolcuların performansı da dikkat çekti.

Hocasının gözüne girdi

Oynatılan oyunda ise sistemin yıldızı Rachid Ghezzal oldu. Ghezzal liderliğindeki Beşiktaş ilk dakikadan itibaren Trabzonspor karşısında oyunu domine etmeyi başardı. Hücum hattında serbestlik tanınan Ghezzal, oyunda kaldığı 89 dakika boyunca takımın hücum organizasyonların dominant şekilde yönetip görevini en iyi şekilde tamamladı. Başarılı futbolcu Rosier'in de golünün asistini yaparak tam not aldı. Bu anlamda Cezayirli yıldızın takımın teknik direktörü Valerien Ismael'in gözüne girdiği belirtilmekte.

Ghezzal oynadığı futbolla beğenileri üzerine topladı.

Teknik adam alkış aldı

Diğer taraftan Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien Ismael, oynattığı futbolla siyah beyazlılarda alkış aldı. Teknik adamın ilk geldiği zaman yaptığı sistem açıklamaları merak konusu haline gelmişti. Teknik direktörün sahada oynatığı oyun siyah beyazlı taraftarlara keyif verdi. Valerien Ismael'in kalan haftalarda nasıl bir futbol oynatacağı ise merak unsuru oldu. Beşiktaş kalan haftalarda kayıp yaşamayarak ligi bitirebildiği en üst seviyede tamamlamak istiyor. Ayrıca takımda gidecek ve kalacak futbolcular Valerien Ismael tarafından belirlenmeye başlandı. Siyah beyazlılarda sezon sonuna doğru dikkat çeken gelişmeler yaşanmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal