Beşiktaş'ın eski futbolcusu Demba Ba'dan Teknik Direktör Valerien Ismael hakkında uyarılar geldi!

Beşiktaş'ın yeni hocası Valerien Ismael ilk maçında geçer not alırken, teknik adam hakkında Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba açıklamalarda bulundu. Eski yıldızın sözleri gündem oldu.

05.04.2022-13:01 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-13:01)

Beşiktaş ile ilk maçına lider Trabzonspor karşısında çıkan Valerien Ismael oynattığı futbolla siyah beyazlı taraftarların gözüne girmeyi başardı. 46 yaşındaki teknik adam maçın ardından büyük alkış alırken hocaya bir övgü de Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba'dan geldi. Senegalli eski futbolcu, 46 yaşındaki hocanın performansına değindi.

Sosyal medya açıklamaları dikkat çekti

Demba Ba, sosyal medya hesabından bir Beşiktaş sayfasının Valerien Ismael'in taktik planı hakkında düşünceleriniz nelerdir? Sorusuna şu yanıtta bulundu; 'Güzel olan, oynamak istediği futbol hakkında net bir fikre sahip olmasıdır. Kulübün kaçınması gereken tek hata, sistemlerinden geçmeyen ünlü oyuncuları toplamaktır. En önemli şey büyük isimler' yerine bir kolektif oyun yaratmaktır.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Demba ba, Valerien Ismael hakkında konuştu.

Yeşil ışık yaktı

Bir taraftarın kendisine sorduğu, 'Kulüpte olmanı çok isterdim, İleride çalışmayı düşünür müsün?' 'İnşallah bir gün. Ama o zaman iyi durumda olursam' ifadelerine yer verdi. Son olarak İsviçre takımı Lugano formasını terleten Demba Ba, Süper Lig'de Beşiktaş, Göztepe ve Medipol Başakşehir formalarını terletti. 2014-15 sezonunda Beşiktaş formasını terleten Senegalli futbolcu, Beşiktaş'ta çıktığı 46 karşılaşmada 28 kez ağları havalandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal