Beşiktaş taraftarları Valerien Ismael'e söylediği sözler nedeniyle Sinan Engin'e tepki gösterdiler!

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 31. haftasında lider Trabzonspor oynadığı maçın yankıları sürmeye devam ediyor. Karşılaşma öncesinde Sinan Engin'in, siyah beyazlıların yeni teknik direktörü Valerien Ismael hakkındaki sözlere tepki geldi. Taraftarlar, Sinan Engin'in teknik adam hakkındaki 'Stoperlerden çok akıllı antrenör olmaz ama bakalım.' sözlerine sert çıkıştı.

04.04.2022-15:01 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-15:13)

Süper Lig'de son olarak Trabzonspor ile Beşiktaş'ın arasında oynanan maçın yankıları sürmeye devam ediyor. Beşiktaş lider Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı ve maçın ardından takımın teknik direktörü Valerien Ismael oynattığı futbolla siyah beyazlı taraftarlardan alkış almıştı. Fransız teknik adam zorlu ilk sınavında gösterilen performansla tam not aldı. Maçın ardından ise Beşiktaşlı taraftarlar, Sinan Engin'e Valerien Ismael hakkında söylediği sözleri hatırlattılar.

O açıklamaları hatırlatıldı

Trabzonspor ile Beşiktaş'ın oynadığı karşılaşmanın ardından ünlü spor yorumcusu Sinan Engin'in o sözleri taraftarlar tarafından yeniden hatırlatıldı. Teknik direktör Valerien Ismael'in siyah beyazlıların başına göreve gelmesinin ardından Sinan Engin yaptığı açıklamada, 'Büyük risk. Çok kredisi olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir başarısı yok. Ben antrenörlüğüne bakarım. Stoperlerden çok akıllı antrenör olmaz ama bakalım.' ifadelerine yer vermişti.

Beşiktaş taraftarları ise derbinin ardından Sinan Engin'in o sözlerini hatırlattılar ve ünlü yorumcuya göndermelerde bulundular. Ayrıca Sinan Engin, Valerien Ismael'in 3 dil bilmesinin pek bir önem ifade etmediğini aktararak, 'Kapalıçarşı'da da var, 8 dil biliyorlar. Ben antrenörlüğe bakarım' şeklinde konuşmuştu.

Sinan Engin'in teknik adam hakkındaki sözleri gündem oldu.

Geçer not aldı 

Beşiktaş'ın Fransız yeni teknik direktörü Valerien Ismael ilk sınavına zorlu Trabzonspor deplasmanında çıktı. Teknik adam ortaya koyduğu oyunla sahadan 1-1 ayrılırken, teknik adamın futbol tarzı siyah beyazlı taraftarlardan büyük alkış aldı. Bu anlamda maçın ardından Valerien Ismael'i eleştiren ünlü spor yorumcusu Sinan Engin'e eleştiriler geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal