Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir görevinden istifa etti!

Türkiye Futbol Federasyonu'nda oldukça sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son gelen bilgilere göre TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa etti. Alınan bu karar gündeme oturdu.

04.04.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-15:24) Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir görevinden istifa etti!

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen son bilgiler büyük yankı uyandırmış durumda. Gelen son bilgilere göre Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir görevinden istifa etti. Alınan bu karar Türk futbolunu derinden etkilemiş durumda.

Yaşanılanlar büyük yankı uyandırdı

Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir'in aldığı bu karar Türk futbolunun resmen gündemine oturdu. Nihat Özdemir'in istifasının ardından yapılacak açıklamalar tüm taraftarlar tarafından büyük bir merakla beklenmeye başlanmış durumda.

Nihat Özdemir görevi bıraktı.

Eleştiri oklarını üzerine çekmişti

TFF Başkanı Nihat Özdemir özellikle son zamanlarda alınan karar hakemleri ile eleştiri oklarını yoğun bir şekilde üzerine çeken bir isim olmuştu. Nihat Özdemir'e bu anlamda futbol camiasından tepkiler gelmekteydi. Futbol adamının istifasının arkasında yatan nedenin bu olup olmadığı ise merak konusu haline geldi.

Gelişmeler takip ediliyor

Nihat Özdemir'in istifasının ardından yapılacak açıklama ve istifanın nedeni tüm futbol camiası tarafından merakla beklenmekte. Kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Resmi açıklama geldi

TFF'den istifa ile ilgili olarak resmi açıklama geldi. 'Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda, Başkanımız Sayın Nihat Özdemir görevinden istifa etmiştir. Yönetim Kurulu'nun aldığı kararla, Türkiye Futbol Federasyonu'na Başkan Vekili Sayın Servet Yardımcı vekâleten başkanlık edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Türkiye Futbol Federasyonu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal