Beşiktaş'ın, Kayserispor ile oynadığı karşılaşma sonrasında maçta goller atan Kevin N'Koudou'dan Fenerbahçe derbisi hakkında çarpıcı açıklamalar geldi!

Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada rakibi Kayserispor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Siyah beyazlılarda maça damga vuran isim ise oyuna sonradan dahil olan ve 2 gol atan Georges Kevin N'Koudou olmuştu. Futbolcu maçın ardından Fenerbahçe derbisiyle ilgili dikkat çeken sözlere yer verdi.

02.05.2022-11:16 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-11:27)

Süper Lig'in 35. haftasında siyah beyazlılar deplasmanda 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Kayserispor'u 3-2 'lik skorla geçti. Fenerbahçe derbisi öncesi oynanan kritik karşılaşmada oyuna ikinci yarıda dahil olan ve 2 gol atan Georges Kevin N'Koudou maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Derbi sözleri dikkat çekti

Maçın ardından konuşan yıldız futbolcu, 'Sezon bitiyor, son 3 maçımız kaldı. Geriden inanılmaz geldik, çok iyi reaksiyon gösterdik ve maçı çevirdik. Her zaman yapmamız gereken şeyi yaptık. Hocamız en iyi 11'i kurar. Bu hocamızın kararı. Zor bir sakatlıktan dönmek kolay değildi. İlk 11'de de yedekte de olsam hocamızın istediklerini sahaya yansıtmaya çalışacağım.'

'Bu sezon sakatlıklar yüzünden iyi bir sezon geçiremedim. Sakatlıktan döndüm, çok şükür. Fenerbahçe maçına motive olacağım. İlk 11'de ya da kenarda da olsam, Beşiktaş için elimden geleni yaparım.' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Futbolcunun maç sonrası sözleri dikkat çekti.

Bu sezon sakatlıklarla boğuşmuştu

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu N'Koudou bu sezon yoğun bir şekilde sakatlıklarla boğuşan bir isim olarak göze çarpmaktaydı. Futbolcu sezon başında uzun süre siyah beyazlı formayı terletememişti. Yeşil sahalara geri dönüşünün ardından ise ortaya koyduğu performans büyük alkış aldı. Futbolcunun son olarak Kayserispor maçında 2 gol atması büyük ses getirdi. Bu anlamda yıldız ismin Fenerbahçe ile oynanacak olan dev derbide nasıl bir performans sergileyeceği gerek takım gerek taraftarlar tarafından büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal