Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'den, Kayserispor'u mağlup ettikleri maçın ardından Fenerbahçe derbisiyle ilgili dikkat çeken sözler geldi!

Süper Lig'in 35. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ın, Kayserispor'u deplasmanda 3-2 mağlup etmesi sonrası Teknik Direktör Valerien Ismael dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Valerien yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe derbisiyle ilgili önemli açıklamalara yer verdi.

01.05.2022-18:52 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-19:01)

Süper Lig'de Kayserispor ile Beşiktaş arasında nefes kesen bir maç oynandı. Oynanan mücadelede Beşiktaş, Kayserispor'u 3-2 mağlup etmesini bildi. Heyecanı yüksek maçta alınan zafer siyah beyazlılarda büyük moral oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael'in maç sonu açıklamaları ise çok konuşuluyor.

Teknik adamın açıklamaları dikkat çekti

Valerien Ismael maç sonrasında, 'Henüz daha tatile çıkmadık. Bu oyunu %80 tempoyla oynayamayız. Önümüzdeki hafta çok önemli bir Fenerbahçe derbi maçımız var. Biz Beşiktaş'ız, bu formayı giyen her futbolcudan her şeyini vermesini bekleriz. Burayı öncelikle düşünüp %100'ümüzü vererek oynamamız gerekiyordu. Doğru mantaliteyi sahada gösterdik. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Oyuncularım ikinci yarıda sahada karakter gösterdiler.'

'Bu maçta 10 numara ile oynadık. Bloklar arasında daha fazla topla buluştuk. Çift santrforla oynadık, daha baskılıydık. Rakipler, bize karşı daha farklı oynamaya başladı ve biz de bunu yaptık. Sonuç aldık. Mutluyuz.'


Rosier'in cezalı duruma düşmesine değindi

'Rosier, bugün sarı kartı görmeyebilirdi. Bu, kabul edilebilir bir durum değil. Sonraki maçın önemini düşünürsek biraz daha disiplinli olması gerekiyordu. Rosier, bizim sistemimiz için önemli bir oyuncu. En iyi oyuncularımızdan biri hatta. Bu noktada hata yaptı.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Öte yandan Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi taraftarlar tarafından merakla beklenmeye başlanmış durumda. Bu anlamda Kayserispor ile Beşiktaş maçı başta Beşiktaş taraftarları olmak üzere Fenerbahçeli taraftarlar tarafından da yakından takip edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal