Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Alex Teixeira'yı ilk 11'de düşünmüyor!

Beşiktaş'ın başına geçmesinin ardından takıma birçok yenilik getiren Fransız teknik direktör Valerien Ismael'den, Brezilyalı yıldız Alex Teixeira hakkında kritik karar geldi. Hocanın, futbolcuyu yedek kulübesine göndereceği öğrenildi.

22.04.2022-14:22 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-14:33)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta kritik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah beyazlılarda takımın teknik direktörü Valerien Ismael'in gelişinin ardından dikkat çeken değişimler yaşanıyor. Son olarak Giresunspor ile berabere kalınan maç sonrası bazı isimlerin Fransız teknik adamın gözünden düştüğü öğrenildi. Bu isimlerden birisinin ise Brezilyalı yıldız Alex Texeira olduğu öğrenildi. Futbolcu ile ilgili ise Ismael'in son olarak dikkat çeken bir karar aldığı öğrenildi. 

Performansını beğenmedi

Beşiktaş'ın Fransız hocası Valerien Ismael;  Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor ve GZT Giresunspor maçlarında ilk 11'de bulduğu şansları iyi kullanamayan Brezilyalı futbolcuyu kulübeye çekmeyi planlıyor. Son gelen bilgilere göre Fransız teknik adamın hücum hattının sol kanadında fazla varlık gösteremeyen futbolcunun yerine Kasımpaşa maçında Kevin N'Koudou'ya ilk 11'de görev vermeyi planladığı aktarıldı. Giresunspor deplasmanında süre alamayan Cyle Larin'in ise büyük ihtimalle yine yedek olacağı ifade edildi.

Futbolcu yedek olacak.

Beklentinin çok altında kaldı

Yaz transfer döneminde Beşiktaş'a çok büyük umutlarla transfer edilen Alex gösterdiği performansla gerek Beşiktaş taraftarlarını gerek diğer futbolseverleri heyecanlandırmıştı. Fakat sambacı geldiği günden bu yana etkili bir performans ortaya koyamadı. Bu anlamda futbolcu gerek Beşiktaş takımını gerek Beşiktaşlı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Beklentilerin oldukça altında kalan futbolcu ile ilgili son olarak kritik karar ise Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael'den geldi. Fransız çalıştırıcı performansını beğenmediği futbolcuyu yedek oynatmaya karar verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal