Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Rizespor deplasmanındaki tek hedeflerinin sahadan galip ayrılmak olduğunu söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Çaykur Rizespor maçı öncesi futbolcularıyla görüştü. Rize'de galibiyetten başka bir ihtimal düşünmemelerini söyledi.

22.04.2022-14:00 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-14:00)

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftası ligde hem küme düşme hattını hem de zirveyi oldukça yakından ilgilendiren bir mücadeleye sahne olacak.

Gözler bu akşam Rize'de olacak!

Çaykur Rizespor bu akşam saat 20:30'da oynanacak olan karşılaşmada taraftarı önünde ligin en formda ekiplerinden biri olan Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Kanarya yükselişi sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe son haftalarda iyi bir çıkış yakalarken, son 9 karşılaşmada 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak dikkatleri üzerine çekmişti.


İsmail Kartal'dan takıma motivasyon!

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Çaykur Rizespor maçı öncesinde futbolcularıyla gerçekleştirdiği görüşmede ;

' Çaykur Rizespor karşısında zor bir sınav vereceğiz. Son dönemde ortaya koyduğumuz takım oyununu Rize'de sürdüreceğiz. Galibiyetten başka hiçbir ihtimal düşünmeyin. Bu maçla birlikte ligin sonuna kadar hiç kaybetmeden devam edelim. Ayrıca Şampiyonlar Ligi hedefimiz var. Taraftarımızı mutlu etmek bizim görevimiz. Bize yakışan da budur. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal