Beşiktaşlı Josef de Souza taraftarları Kasımpaşa maçı için tribünlere çağırdı!

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha futbolcusu Josef de Souza'nın Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynayacakları maç öncesi sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Futbolcu yaptığı paylaşımda futbolcuları tribünlere çağırdı.

22.04.2022-14:00 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-14:08)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş için kalan 5 karşılaşma kritik önem taşıyor. Avrupa'da kupalara gidebilmek adına bu 5 karşılaşmadan alınacak olumlu sonuç büyük önem taşırken Beşiktaş'ın yıldız ismi Josef de Souza'dan da dikkat çeken bir paylaşım geldi. Beşiktaş'ın yıldız isminin zorlu maç öncesi yaptığı paylaşım taraftarların yoğun ilgisini gördü.

Siyah beyazlılara seslendi

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda taraftarlara, 'Herkese günaydın. Çok önemli bir açıklama yapmak istiyorum. Siz taraftarlarımızı maçlara çok harika bir sezon geçirdiğimiz ya da sizin stadı doldurmanızı hak ettiğimizi düşünerek çağırmıyorum. Aslında durum tam tersi; çok kötü bir sezon geçiriyoruz ama beş maçımız daha var ve sizin desteğinize ihtiyaç duyuyoruz. Sahada işler yolunda gitmediğinde bizim için itici güç olup galibiyete daha çok inanmamızı sağlıyorsunuz. Bu yüzden stada gelmenizi istiyorum, hak ettiğimiz için değil; size ihtiyacımız olduğu için...' ifadelerine yer verdi.

Josef de Souza taraftarlara seslendi.

Paylaşımı gündem oldu

Josef de Souza'nın taraftarlar ile ilgili yaptığı paylaşım sosyal medyada da büyük yankı uyandırmış durumda. Futbolcunun yaptığı paylaşıma kısa süre içerisinde Beşiktaşlı taraftarlardan yoğun ilgi geldi. Bu anlamda siyah beyazlıların Kasımpaşa ile Süper Lig'de oynayacakları maç öncesi tribünlerin de doluluk oranı merakla beklenmekte. Beşiktaş'ta yakın zaman içerisinde takımın başına geçen teknik adam Valerien Ismael'in de bu maçlardaki performansı gerek taraftarlar gerek Türk futbolu tarafından merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal