Beşiktaşlı Josef de Souza, Fenerbahçe yılları ile ilgili yaptığı itiraflarla taraftarları kızdırdı!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Josef de Souza, Suudi Arabistan'da futbol oynadığı dönemde orayı tercih etmesinin tek nedeninin parasal olduğunu açıkladı. Futbol kariyerine ise en az beş yıl daha devam etmek istediğini söyledi.

12.04.2022-13:46 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-13:55)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezondan bu yana sergilediği performansla büyük bir beğeni kazanan Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, Portekiz basınına yapmış olduğu açıklamalarla büyük ses getirdi.

Josef de Souza, Portekiz basınına yaptığı açıklamalarda Porto'dan ayrılık süreci, Fenerbahçe macerası, Suudi Arabistan'a transfer oluş hikayesi ve futbol hayatına ne kadar daha devam edebileceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Josef, yapmış olduğu açıklamalarda ;

Josef de Souza

'Fenerbahçe'de onunla oynamak...'

Porto'dayken son gün beni Portekiz'de bir takıma kiralayabileceklerini söylediler, kabul etmedim. Sadece Brezilya'ya gidersem ayrılabileceğimi söyledim. Çünkü Portekiz'de kalsaydım olmazdı. İçimden antrenman yapmak gelmiyordu. Kafam Portekiz'de değildi. Fenerbahçe'de Nani ile oynadım. Onunla oynamak karmaşıktı. Fener'de de yanındaydım. Sonra gitmek zorunda kaldı.

'Suudi Arabistan'a gitmemin tek nedeni...'

Açıkça söylemek gerekirse Suudi Arabistan'a sadece para kazanmak için gittim. Şu an Beşiktaş'ta mutluyum. Yakın zamanda futbolu bırakmak gibi bir niyetim de yok. En az beş yıl daha futbol oynamak istiyorum. Bunun için özel olarak çalıştığımı söyleyebilirim. Kişisel bir fizyoterapistim var, onunla sürekli temas halindeyim. Kaç yıl daha Türkiye'de kalırım bilmiyorum. Zaman gösterecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal